STOIXIMAN BASKET LEAGUE

ΑΕΚ-Προμηθέας με φόντο την τετράδα

ΑΕΚ-Προμηθέας με φόντο την τετράδα

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Προμηθέα Πάτρας στο μοναδικό παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής στη Stoiximan.gr Basket League που θα διεξαχθεί σήμερα (28/4, 19:00).

Το σημαντικότερο ραντεβού της χρονιάς είναι σε μία εβδομάδα από σήμερα για την ΑΕΚ, η οποία στις 4 και 6 Μαΐου θα διεκδικήσει τον τίτλο του 2ου Basketball Champions League. Προηγουμένως όμως θα πρέπει να φέρει εις πέρας άλλη μία δύσκολη αποστολή, καθώς η σημερινή αναμέτρηση με τον Προμηθέα (28/4, 19:00) θα καθορίσει εν πολλοίς το εάν θα εξακολουθήσει να... τρέχει μαζί με την ομάδα της Πάτρας και τον ΠΑΟΚ στην κούρσα για την 3η θέση της Stoiximan.gr Basket League.

Η νίκη θεωρείται εκ των ων ουκ άνευ για την “Ένωση”, καθώς βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από τον Προμηθέα και τον ΠΑΟΚ και το ιδανικό γι’ αυτήν θα είναι να καλύψει και τη διαφορά με την οποία είχε ηττηθεί στον πρώτο γύρο από τον Προμηθέα στην Πάτρα (66-69). Για την ιστορία, αυτή θα είναι η 4η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων σε επίπεδο Stoiximan.gr Basket League, με την ΑΕΚ να μετράει μέχρι στιγμής δύο νίκες και τον Προμηθέα μία. Πλήρης θα παραταχθεί ο “δικέφαλος”, μετά και την επιστροφή του Μάνι Χάρις .

ΟΑΚΑ 19:00 ΑΕΚ-Προμηθέας Πάτρας (Σχινάς-Μπήτης-Δεσλής)

Η βαθμολογία της Stoximan.gr Basket League σε 23 αγώνες

Photo credits: eurokinissi.gr

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ