STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Τα δεδομένα για την παραμονή στην Stoiximan.gr Basket League

Τα δεδομένα για την παραμονή στην Stoiximan.gr Basket League
EUROKINISSSI

Ο Άρης με τη νίκη του επί του Πανιωνίου Βίκος Cola εξασφάλισε ουσιαστικά την παραμονή του στην Stoiximan.gr Basket League, ενώ ο ΓΣΛ Φάρος, ο Κόροιβος και ο Ιστορικός συνεχίζουν να... μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Η 24η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League ολοκληρώθηκε και ο Άρης ήταν ένας από τους μεγάλους νικητές της. Η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου "δίπλωσε" τον Πανιώνιο Βίκος Cola, καθώς τον νίκησε με 60-48 και ουσιαστικά "κλείδωσε" την παραμονή της στην κατηγορία, καθώς ανέβηκε 9-15. Ποια ομάδα, όμως, θα ακολουθήσει τα Τρίκαλα στην Α2 της νέας σεζόν; Το Sport24.gr σάς αναλύει τα δεδομένα για τη... μάχη της παραμονής.

Το πρόγραμμα:

Τα δεδομένα για την παραμονή στην Stoiximan.gr Basket League

*Εκτός έδρας.

Τα αποτελέσματα στις αναμετρήσεις μεταξύ των τριών "μονομάχων":

ΓΣΛ Φάρος - Πανιώνιος Βίκος Cola 98-68

Πανιώνιος - ΓΣΛ Φάρος 74-66

ΓΣΛ Φάρος - Κόροιβος 82-78

Κόροιβος - ΓΣΛ Φάρος 73-55

Κόροιβος - Πανιώνιος Βίκος Cola 68-67

Πανιώνιος Βίκος Cola 70-59

ΓΣΛ ΦΑΡΟΣ (8-16)

Ο ΓΣΛ Φάρος ηττήθηκε από το Λαύριο , έχει το πιο δύσκολο πρόγραμμα σε σύγκριση με τον Πανιώνιο Bίκος Cola και τον Κόροιβο, ενώ οι τρεις ομάδες στα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν μοιραστεί τις νίκες. Η ομάδα της Λάρισας σε περίπτωση ισοβαθμίας υπερτερεί του Πανιωνίου Βίκος Cola, αλλά όχι του Κοροίβου και θα είναι κερδισμένη σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας. Σε αυτή την περίπτωση θα σωθούν ο Κόροιβος και ο ΓΣΛ Φάρος και θα υποβιβαστεί ο Πανιώνιος Βίκος Cola. Η ομάδα της Λάρισας, όμως, έχει το πιο δύσκολο πρόγραμμα, καθώς θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στην έδρα της και τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία και η τύχη της αναμένεται να κριθεί και από τα αποτελέσματα του Πανιωνίου και του ΓΣΛ Φάρου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA (7-17)

Ο Πανιώνιος μετά την ήττα του από τον Άρη υποχώρησε στο 7-17 και πλέον είναι πιθανό να χρειαστεί να κάνει το 2/2 για να παραμείνει στην κατηγορία. Ο "Ιστορικός" έχει το χέρι πάνω σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον Κόροιβο, αλλά θα είναι ο χαμένος της υπόθεσης, αν προκύψει τριπλή ισοβαθμία. Σενάριο που βάσει προγράμματος είναι πιθανό.

ΚΟΡΟΙΒΟΣ (7-17)

Ο Κόροιβος μετά την εντός προγράμματος ήττα από τον Παναθηναϊκό Superfoods παρέμεινε στην προτελευταία θέση, καθώς δεν έχει το πλεονέκτημα στην απλή ισοβαθμία με τον Πανιώνιο Βίκος Cola. Η ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου, όμως, πρέπει να νιώθει πως ορίζει την τύχη της, καθώς θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Κύμη και θα φιλοξενήσει τα "καταδικασμένα" σε υποβιβασμό Τρίκαλα. Ο Κόροιβος στο ενδεχόμενο της τριπλής ισοβαθμίας, θα παραμείνει στην κατηγορία, ενώ υπερτερεί και του ΓΣΛ Φάρου σε περίπτωση που τον "πιάσει" στο 8-18 και ο Πανιώνιος κάνει το 2/2. Ο Κόροιβος, όμως, για να μείνει στην κατηγορία θα χρειαστεί τουλάχιστον μία νίκη.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ