Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τσάπας: "Με την οικογένεια Μπούμπουρα η επόμενη μέρα του Φάρου"

Τσάπας: "Με την οικογένεια Μπούμπουρα η επόμενη μέρα του Φάρου"

Ο Βαγγέλης Τσάπας στάθηκε στην άκρως επιτυχημένη πορεία του Φάρου στην Α1 Γυναικών και τόνισε πως η οικογένεια Μπούμπουρα θα συνεχίσει το ταξίδι της ομάδας του Κερατσινίου.

Ο κύκλος του Βαγγέλη Τσάπα στον Φάρο ολοκληρώθηκε και ο έμπειρος παράγοντας στάθηκε στην επιτυχημένη παρουσία της ομάδας του Κερατσινίου τονίζοντας πως αρμόδια για την επόμενη ημέρα της είναι η οικογένεια Μπούμπουρα.

"Έχουμε πάρει το μικρό πρωτάθλημα. Αυτός ήταν ο στόχος μας από την αρχή της σεζόν και τον υλοποιήσαμε. Εδώ και δύο μήνες η ΚΑΕ Φάρος, όπως ξέρουν όλοι, ανήκει στην οικογένεια Μπούμπουρα. Αυτοί θα έχουν την επόμενη ημέρα. Είναι άνθρωποι που μπορούν να συνεχίσουν αυτό το ταξίδι. Έχουν μεγαλύτερες δυνάμεις από εμένα", δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Βαγγέλης Τσάπας, ο οποίος αποχωρεί από τον Φάρο Κερατσινίου.

Επίσης, ο Βαγγέλης Τσάπας ρωτήθηκε για το ποια στιγμή ξεχωρίζει από την παρουσία του στον Φάρο Κερατσινίου: "Σίγουρα η νίκη επί του ΠΑΟΚ (σ.σ. στον ημιτελικό Κυπέλλου της σεζόν 2015-16) σε αυτό το γήπεδο είναι ό,τι καλύτερο".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ