ΜΠΑΣΚΕΤ

Μεγάλα παιχνίδια σε Πάτρα και Πειραιά

Μεγάλα παιχνίδια σε Πάτρα και Πειραιά

Οι δεύτεροι αγώνες των playoffs και των playouts της Α2 διεξάγονται σήμερα (19/5) σε Πάτρα, Πειραιά, Τρίπολη και Παπάγο. Αγωνιστική δράση υπάρχει και στην Β’ Εθνική.

Στην Πάτρα και στον Πειραιά θα είναι στραμμένοι σήμερα οι περισσότεροι προβολείς της Α2, καθώς εκεί θα διεξαχθούν οι δεύτεροι αγώνες της πρώτης φάσης των playoffs. Στο κλειστό της Περιβόλας ο Απόλλωνας θα έχει μπροστά του τη δεύτερη -και μεγαλύτερη- ευκαιρία να θέσει νοκ άουτ τον Ηρακλή, εκμεταλλευόμενος τις δύο νίκες που σημείωσε επί του “γηραιού” στην κανονική περίοδο, την ίδια ώρα που στο "Π. Σαλπέας" ο Εθνικός θα προσπαθήσει να ισοφαρίσει τη σειρά με τον Χολαργό.

Στο μεταξύ, στις 17:00 θα διεξαχθούν σήμερα και οι δεύτερες αναμετρήσεις των playouts. Στην Τρίπολη και στον Παπάγο συγκεκριμένα, όπου ο μεν Αρκαδικός θα υποδεχτεί το Ψυχικό με στόχο να ισοφαρίσει τη σειρά σε 2-2 και οι δε "στρατηγοί" θα επιχειρήσουν να κάνουν το 2-2 κόντρα στο Μαρούσι, δίνοντας παράταση στην αγωνία στην κούρσα για την αποφυγή των δύο θέσεων που οδηγούν στην Β’ Εθνική.

Το πρώτο πιάτο για την 30ή αγωνιστική της Β’ Εθνικής

Κατά τα άλλα, αγωνιστική δράση υπάρχει σήμερα και στην Β’ Εθνική, με δύο αγώνες για τον νότιο όμιλο και άλλους δύο για τον βόρειο στο πλαίσιο της 30ής και τελευταίας αγωνιστικής. Στη Νέα Κηφισιά η ΑΕΝΚ θα υποδεχτεί τον Ιπποκράτη Κω και στην Κόρινθο ο ΚΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τη Δάφνη Δαφνίου, σε δύο ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Κάτι ανάλογο ισχύει και με τους αγώνες που διεξάγονται σήμερα για τον βόρειο όμιλο, όπου το Στρατώνι θα κλείσει τη χρονιά κόντρα στην Ελίμεια και Μαχητές Πειραματικού Πεύκων με αντίπαλο το Αγρίνιο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

A2

(Playoffs)

"Π. Σαλπέας" 17:00 Εθνικός-Χολαργός (Μάνος-Ανδρικόπουλος-Μπίκας) 1-2 νίκες

Περιβόλας 17:00 Απόλλωνας Πάτρας-Ηρακλής (Πηλοΐδης-Ψαριανός-Τσώνος) 2-1 νίκες

(Playouts)

Τρίπολης 17:00 Αρκαδικός-Ψυχικό (Βαρδάλος-Κατραχούρας-Δημόπουλος) 1-2 νίκες

Παπάγου 17:00 Παπάγος-Μαρούσι (Τσαρούχα-Καλδίρης-Θεοδωρόπουλος) 1-2 νίκες

Β’ ΕΘΝΙΚΗ

(30ή αγωνιστική)

1ος όμιλος

"Δ. Βικέλας" 16:00 ΑΕ Ν. Κηφισιάς-Ιπποκράτης Κω (Ντάνος-Καρανικόλα Αλ.)

Κορίνθου 19:00 ΚΑΟ Κορίνθου-Δάφνη Δαφνίου (Σταθόπουλος-Χριστινάκης)

2ος όμιλος

Αρναίας 17:00 Στρατώνι-Ελίμεια (Σιταρίδης-Τζιοπάνος Γ.)

Πεύκων 17:00 Μαχητές Πειραματικού Πεύκων-Αγρίνιο (Ελευθεριάδης-Δημάδης)

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ