ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην Α2 με Δημητριάδη ο Χαρίλαος Τρικούπης

Στην Α2 με Δημητριάδη ο Χαρίλαος Τρικούπης

Ο Χαρίλαος Τρικούπης θα πορευτεί και στην Α2 με τον Γιάννη Δημητριάδη στον πάγκο, καθώς ανανέωσε την συνεργασία του με τον έμπειρο προπονητή.

Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει... Οι προπονητές δεν αποτελούν την εξαίρεση στο κανόνα. Ο Χαρίλαος Τρικούπης έγινε η πρώτη ομάδα από τον βόρειο όμιλο της Β΄Εθνικής που κατέκτησε μαθηματικά το “εισιτήριο” για την Α2 και έσπευσε να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Γιάννη Δημητριάδη, ο οποίος θα κοουτσάρει το σύλλογο του Μεσολογγίου και στην δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Ο Σύλλογος μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο κόουτς Γιάννης Δημητριάδης θα συνεχίσει να είναι προπονητής της ομάδας μας και για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. Όντας απόλυτα ικανοποιημένοι από το εξαιρετικό έργο που έχει επιδείξει αυτόν τον ενάμιση χρόνο που βρίσκεται στο πάγκο της ομάδα μας αποφασίσαμε χωρίς ιδιαίτερη σκέψη να αναλάβει να καθοδηγήσει την ομάδα μας στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Α'2 Εθνικής κατηγορίας στο οποίο θα συμμετέχουμε για πρώτη φορά στην ιστορία μας. Ευχόμαστε στο κόουτς Δημητριάδη καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχει μπροστά του και πολλές ακόμη επιτυχίες στο πάγκο της ομάδας μας.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ