Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Επεισόδια στη Νίκαια πριν από τη φιέστα

Ένταση και χημικά στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο, όταν οι συγκεντρωμένοι πέρασαν τη Βουλή και έφτασαν στο ύψος του Μεγάρου Μαξίμου. Η Ηρώδου Αττικού είχε κλείσει από κλούβες και όταν οι διαδηλωτές επιχείρησαν να περάσουν, συγκρούστηκαν με τα ΜΑΤ. Οι άνδρες των ΜΑΤ τους απώθησαν και έκαναν χρήση χημικών και δακρυγόνων. 
(EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)
Ένταση και χημικά στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο, όταν οι συγκεντρωμένοι πέρασαν τη Βουλή και έφτασαν στο ύψος του Μεγάρου Μαξίμου. Η Ηρώδου Αττικού είχε κλείσει από κλούβες και όταν οι διαδηλωτές επιχείρησαν να περάσουν, συγκρούστηκαν με τα ΜΑΤ. Οι άνδρες των ΜΑΤ τους απώθησαν και έκαναν χρήση χημικών και δακρυγόνων. (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Περίπου μια ώρα πριν από τη φιέστα του Ιωνικού Νικαίας, επεισόδια εκτυλίχθηκαν στους δρόμους της πόλης μεταξύ των οπαδών των "μπλε" κι εκείνων της Προοδευτικής.

Η ημέρα γιορτής του Ιωνικού Νικαίας, λόγω της φιέστας που έχει ετοιμαστεί για την άνοδο της μπασκετικής ομάδας στην Α2 , ξεκίνησε με... επεισόδια στους δρόμους της πόλης. Περίπου μια ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα με τον ΚΑΟΚ, οι οπαδοί των "μπλε" συνεπλάκησαν με εκείνους της Προοδευτικής καθώς βρίσκονταν καθ' οδόν για το γήπεδο.

Κοντά στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Προοδευτικής, οι οπαδοί των δύο ομάδων συνεπλάκησαν, για να ακολουθήσουν επεισόδια που κράτησαν μερικά λεπτά. Μετά από λίγο η κατάσταση εξομαλύνθηκε, δίχως να προκύψει κάτι πιο σοβαρό. Ο αγώνας - γιορτή με τον ΚΑΟΚ ξεκίνησε δίχως καθυστέρηση ή προβλήματα, κι ενώ είχαν πέσει οι τόνοι.

Η φωτογραφία είναι αρχείου

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ