ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μήνυμα Κουφού για Εθνική: "Τώρα είμαι στο 100%"

Μήνυμα Κουφού για Εθνική: "Τώρα είμαι στο 100%"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Περήφανος για την Εθνική των "παραθύρων", ο Κώστας Κουφός δήλωσε πως είναι 100% υγιής και έστειλε μήνυμα εν όψει των αγώνων με την Εσθονία και το Ισραήλ.

Μπορεί στο Eurobasket 2017 να μην αγωνίστηκε, όμως ο Κώστας Κουφός δηλώνει πλέον υγιέστατος και ουσιαστικά στέλνει μήνυμα για τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας απέναντι στο Ισραήλ και την Εσθονία. " Είμαι Ελληνοαμερικανός, είμαι περήφανος Έλληνας. Γεννήθηκα στις ΗΠΑ, όμως αισθάνομαι ευλογημένος κάθε φορά που βάζω την φανέλα της Ελλάδας. Είναι θέμα περηφάνιας" υποστήριξε ο ψηλός των Sacramento Kings στην ιστοσελίδα της FIBA.

Ο Κουφός μίλησε και για το μέλλον της Εθνικής: " Έχουμε μια καλή ομάδα και μόλις συνδεθούν όλα τα κομμάτια του παζλ, θα είμαστε πολύ καλοί. Πλέον βρίσκομαι στο 100%. Χρειαζόμουν χρόνο για να αισθανθώ υγιής. Έπαιξα με αρκετά προβλήματα πέρυσι και έπρεπε να φροντίσω τον εαυτό μου. Παρακολουθώ την Εθνική και βλέπω ότι οι αθλητές που επιλέχθηκαν, παίζουν σκληρά. Είμαι πολύ περήφανος για όσα κάνουν. Ήταν όμορφο να βλέπει κανείς γεμάτο το γήπεδο στο Ηράκλειο, δεν θυμάμαι την τελευταία φορά που παίξαμε επίσημο αγώνα εντός έδρας. Είναι ωραίο το περιβάλλον στην Ελλάδα, έχουμε εξαιρετικούς φιλάθλους".

Με την σεζόν των Sacramento Kings να ολοκληρώνεται στα μέσα-τέλη Απριλίου, ο Κουφός θα έχει αρκετό καιρό για να απολαύσει τις πρώτες διακοπές του, να δουλέψει ατομικά και ποιος ξέρει, ίσως τον δούμε στην δωδεκάδα της Εθνικής για τους αγώνες με το Ισραήλ και την Εσθονία στα τέλη του Ιουνίου και τις αρχές του Ιουλίου.

Για την ιστορία, ο Κουφός έχει φέτος 6.6 πόντους (τόσους είχε και πέρυσι, 6.8 είχε πριν από δύο χρόνια, 5.8 είναι ο μέσος όρος της καριέρας του), 6.7 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ (career-high) και 56.7% ποσοστό ευστοχίας ανά 19.7 λεπτά συμμετοχής σε 69 αγώνες της σεζόν 2017/18.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ