ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Το συγκινητικό "αντίο" του Λούντζη στις μικρές εθνικές

Το συγκινητικό "αντίο" του Λούντζη στις μικρές εθνικές

Επειτα από 7 παρουσίες σε μεγάλες διοργανώσεις με τις μικρές εθνικές ομάδες ο Μιχάλης Λούντζης έκλεισε τον κύκλο του επειδή πλέον είναι 20 ετών, αποχαιρετώντας με ένα όμορφο post το μικρότερο ηλικιακό επίπεδο.

Το Eurobasket U16 του 2014 ήταν η πρώτη μεγάλη διοργάνωση που φόρεσε την γαλανόλευκη φανέλα ο Μιχάλης Λούντζης. Ακολούθησαν 4 ακόμα Eurobasket Α' Κατηγορίας, ένα Eurobasket B' Κατηγορίας και ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, με το Eurobasket U20 της Γερμανίας - και την κατάκτηση της 13ης θέσης - να αποτελεί το κύκνειο άσμα του στις μικρές εθνικές, αφού από την επόμενη σεζόν δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Ο 20χρονος γκαρντ το γνωρίζει βέβαια αυτό. Έχοντας βάλει έτσι τον επίλογο στην πορεία του στις μικρές εθνικές, αποφάσισε να τις αποχαιρετήσει μέσω Instagram με ένα συγκινητικό post, γράφοντας:

"Ένας κύκλοςτελείωσε..μετάαπόπολλέςχαρές, λύπες, χρυσά, άνοδοαλλάκαι πολύκοντάστον υποβιβασμό..όμωςόλαγια κάποιολόγογίνονταικαι όλατα ωραίακάποτετελειώνουν..είμαιπολύχαρούμενοςκαι ευγνώμωνπου έζησα όλααυτά, που συνεργάστηκαμε καταπληκτικούς ανθρώπουςκαι που έκαναφίλουςζωής.. #hellas

Δείτε το σχετικό post:

Το συγκινητικό "αντίο" του Λούντζη στις μικρές εθνικές
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ