EUROBASKET

Γιόκιτς: "Έλαβα εκατοντάδες μηνύματα μίσους"

Γιόκιτς: "Έλαβα εκατοντάδες μηνύματα μίσους"
AP/DAVID ZALUBOWSKI

Οι Σέρβοι φίλαθλοι είναι ευχαριστημένοι από την πορεία της ομάδας τους στο Eurobasket 2017, δεδομένων μάλιστα και των πολλών απουσιών που προέκυψαν, ωστόσο τα έβαλαν με τον Νίκολα Γιόκιτς, για το γεγονός ότι δεν ενίσχυσε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Η περσινή σεζόν ήταν εξαιρετική για τον Νίκολα Γιόκιτς. Με τη φανέλα των Ντένβερ Νάγκετς, μέτρησε 16.7 πόντους, 9.8 ριμπάουντ και 4.9 ασίστ σε 73 συμμετοχές στο NBA. Οι Σέρβοι τον περίμεναν στο Eurobasket 2017, αλλά εκείνος ξεκαθάρισε σχετικά νωρίς ότι το φετινό καλοκαίρι δεν θα ενισχύσει την Εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Μία απόφαση που ξεσήκωσε αντιδράσεις και φαίνεται ότι δεν ξεχάστηκε, παρά το γεγονός ότι πέρασε αρκετός καιρός από τότε που έγινε γνωστή η επιλογή του 22χρονου σέντερ. " Μετά την ήττα από τη Σλοβενία, έλαβα εκατοντάδες μηνύματα μίσους. Ήταν δύσκολο για μένα να τα βλέπω", αποκάλυψε ο σέντερ των Ντένβερ Νάγκετς.

Πάντως, φαίνεται ότι έκανε καλή δουλειά το καλοκαίρι που μας πέρασε. Ο Μάικ Μαλόουν -head coach του Ντένβερ- παραδέχτηκε στη Media Day των Νάγκετς πως ο Γιόκιτς έχασε 4 με 6 κιλά τους προηγούμενους μήνες, βρίσκεται πλέον σε εξαιρετική φυσική κατάσταση και δούλεψε αρκετά στο να είναι πιο γρήγορος τη νέα σεζόν, προκειμένου να μην κάνει… φθηνά φάουλ.

Photo Credits: AP/David Zalubowski

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ