EUROBASKET

Υποδοχή... Πρωταθλητών Ευρώπης στη Σερβία

Υποδοχή... Πρωταθλητών Ευρώπης στη Σερβία

Η αποστολή της Σερβίας επέστρεψε στο Βελιγράδι, με τον κόσμο να συμπεριφέρεται και να αντιδρά σαν να κατακτήθηκε το Eurobasket. Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες από τη σερβική πρωτεύουσα (VIDEOS).

Η Σερβία έφτασε ένα βήμα μακριά από την επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης, αλλά δεν τα κατάφερε. Περιορίστηκε στη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο, αδυνατώντας να βάλει τέλος στα χρόνια απουσίας της από το ψηλότερο σκαλί του ευρωπαϊκού βάθρου. Όπως και να έχει, η παρουσία της ομάδας του Σάσα Τζόρτζεβιτς στη φετινή διοργάνωση κρίνεται πετυχημένη, αν σκεφτεί κανείς τις απουσίες που κλήθηκε να διαχειριστεί πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Κάπως έτσι, η υποδοχή της σερβικής αποστολής στο Βελιγράδι ήταν ανάλογη αυτής που στήθηκε στη Λιουμπλιάνα . Κοινώς, τους αντιμετώπισαν ως Πρωταθλητές Ευρώπης. Οι δώδεκα παίκτες των "όρλοβι" αγκαλιάστηκαν μπροστά στη θέα του κόσμου και άρχισαν να τραγουδούν μαζί με τους χιλιάδες φίλους τους που είχαν συγκεντρωθεί για να τους πουν "ευχαριστώ".

Το "MVP, MVP, MVP" δεν σταμάτησε να ηχεί όταν πήρε το μικρόφωνο στα χέρια του ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς κι ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έζησε στιγμές ανάλογες αυτών που βίωσε όσο ήταν παίκτης.

Κι επειδή οι εικόνες αντικατοπτρίζουν καλύτερα από τις λέξεις, όσα έγιναν, δείτε τι ακριβώς συνέβη απόψε στο Βελιγράδι:





TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ