EUROLEAGUE

Η Χίμκι περιμένει την τοποθέτηση της EuroLeague

Η Χίμκι περιμένει την τοποθέτηση της EuroLeague
KHIMKI BC

O τζένεραλ μάνατζερ της Χίμκι, Πάβελ Αστάκοβ εξέφρασε την έντονη δυσφορία της ομάδας του για όσα έγιναν στο φινάλε της αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας τονίζοντας πως αναμένουν από την EuroLeague να τοποθετηθεί για τα παράπονά τους.

Η ΤΣΣΚΑ στο Game 4 των playoffs επικράτησε της Χίμκι και πήρε την πρόκριση για το Final Four, αλλά η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα "βράζει" για όσα έγιναν στο φινάλε του αγώνα . Ο τζένεραλ μάνατζερ της Χίμκι, Πάβελ Αστάκοβ ενημέρωσε μάλιστα πως η ομάδα του περιμένει την επίσημη θέση της EuroLeague για τα παράπονα της ομάδας του .

"Υπήρχε ένταση στο παιχνίδι και όλα κρίθηκαν στα τελευταία δευτερόλεπτα. Μετά το καλάθι του Χίγκινς κάναμε την επαναφορά της μπάλας, ο χρόνος κυλούσε και είναι αδιευκρίνιστο γιατί επαναλήφθηκε η επαναφορά της μπάλας και γιατί ο Ισπανός διαιτητής Χιμένεθ σταμάτησε το χρονόμετρο και δεν μέτρησε το καλάθι. Αποτέλέσμα ήταν να επιτεθούμε ξανά, να μην σκοράρουμε και να ηττηθούμε", δήλωσε αρχικά ο Ρώσος παράγοντας στην ιστοσελίδα sports-express.ru και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Πιστεύω πως για το επίπεδο της EuroLeague υπήρχαν πολλά διαιτητικά λάθη στα playoffs. Η διαμαρτυρία μας δεν έγινε δεκτή και καταθέσαμε τα παράπονα μας για τους διαιτητές επισυνάπτοντας όλα τα videos. Η EuroLeague πρέπει να το αντιμετωπίσει και να μας απαντήσει ξεκάθαρα γιατί δεν μέτρησε το καλάθι. Η Χίμκι επιμένει πως το αποτέλεσμα της αναμέτρησης επηρεάστηκε και θέλουμε να μας εξηγήσουν γιατί αυτό συνέβη".

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ