EUROLEAGUE

Σε τρομερή κατάσταση η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πριν από τα playoffs

Σε τρομερή κατάσταση η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πριν από τα playoffs

Στην πρόβα τζενεράλε πριν από την έναρξη των playoffs της EuroLeague, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έδειξε ασταμάτητη απέναντι στην Κάλεβ (105-95). Έτοιμος να επωμιστεί το βάρος της front line ο Οθέλο Χάντερ.

Δίχως διάθεση να παίξει ιδιαίτερη άμυνα, αλλά με την επίθεσή της να λειτουργεί σε εξαιρετικό βαθμό, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πήρε τη νίκη επί της Κάλεβ (105-95) στην πρόβα τζενεράλε πριν από την έναρξη των playoffs της EuroLeague.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, που προσπαθεί να διαχειριστεί την απουσία του Κάιλ Χάινς , έπαιξε με το πόδι στο γκάζι στην εσθονική πρωτεύουσα και πήρε τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή της VTB League. Χάρη σε ένα εντυπωσιακό γ' δεκάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι έφεραν... τούμπα το παιχνίδι και άφησαν πίσω τους όσα αφορούν στη Βαλτική Λίγκα, στρέφοντας την προσοχή τους αποκλειστικά στις επικείμενες μονομαχίες με τη Χίμκι για την EuroLeague.

Πρωταγωνιστής της αποψινής νίκης ήταν ο Οθέλο Χάντερ, ο οποίος καλείται να... παίξει και για τον Κάιλ Χάινς. Σε μόλις 20'03'' συμμετοχής, πρόλαβε να σημειώσει 18 πόντους (με 7/8 δίποντα και 4/6 βολές) και να μαζέψει 6 ριμπάουντ, αποτελώντας σημείο αναφοράς για την "ομάδα του στρατού" στις δύο ρακέτες.

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε επίσης ο Βιτάλι Φριντζόν (17 πόντοι), με τον Ουίλ Κλάιμπερν (14 πόντοι, 4 ριμπάουντ) να παίζει στο... ρελαντί. Όπως επίσης οι Νάντο Ντε Κολό (13 πόντοι, 8 ασίστ) και Σέρχιο Ροντρίγκεθ (8 πόντοι).

Για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ακολουθούν πέντε ημέρες προπονήσεων, πριν έρθει το πρώτο παιχνίδι με τη Χίμκι στις 17 Απριλίου. Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έχει το πλεονέκτημα έδρας στη διαδικασία, όπως επίσης ότι μετράει το απόλυτο σε προκρίσεις στα playoffs στην EuroLeague.

Τα δεκάλεπτα: 25-20, 54-46, 67-76, 95-105.

Οι πόντοι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ιτούδης): Ντε Κολό 13 (3 τρίποντα, 8 ασίστ), Βέστερμαν 7 (0/5 τρίποντα, 6 ασίστ), Αντόνοφ 11 (4/10 σουτ), Κουρμπάνοφ 6 (2 τρίποντα, 7 ριμπάουντ), Χάντερ 18 (7/8 δίποντα, 4/6 βολές, 6 ριμπάουντ), Φριντζόν 17 (4/7 τρίποντα), Ροντρίγκεθ 8 (2), Βοροντσέβιτς 3 (1), Κλάιμπερν 14 (4 ριμπάουντ), Χίγκινς 8 (6 ασίστ), Χριάπα.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ