EUROLEAGUE

ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η ομάδα των χαμένων ημιτελικών

CSKA Moscow head coach Dimitris Itoudis, right, gives instructions to Othello Hunter during their Final Four Euroleague semifinal basketball match against Real Madrid, in Belgrade, Serbia, Friday, May 18, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic)
CSKA Moscow head coach Dimitris Itoudis, right, gives instructions to Othello Hunter during their Final Four Euroleague semifinal basketball match against Real Madrid, in Belgrade, Serbia, Friday, May 18, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ηττήθηκε στον ημιτελικό από τη Ρεάλ Μαδρίτης, για να ρίξει κι άλλο τα ποσοστά αποτελεσματικότητας σε Final Four. Μόλις 6/15 σε ημιτελικούς για την "ομάδα του στρατού".

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι η πιο συνεπής ομάδας της EuroLeague σε ό,τι αφορά στην παρουσία σε Final Four, ταυτόχρονα όμως αποδεικνύεται η λιγότερο συνεπής στο κομμάτι της αποτελεσματικότητας. Η "ομάδα του στρατού" δεν τα κατάφερε απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης στον δεύτερο ημιτελικό της Stark Arena , παρά το εντυπωσιακό ξεκίνημά της και το 30-20 της πρώτης περιόδου.

Το ποσοστό επιτυχίας της ΤΣΣΚΑ έπεσε ακόμη περισσότερο στο Βελιγράδι, καθώς η ομάδα της Μόσχας μετράει πλέον μόλις έξι επιτυχίες σε δεκαπέντε ημιτελικούς σε Final Four (6/15). Μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στην Κωνσταντινούπολη μάλιστα, έχει πέντε ήττες και μόλις μία νίκη -αυτή στο Βερολίνο. Στη μοναδική περίπτωση που επικράτησε στον ημιτελικό, έφτασε μέχρι το τέλος του δρόμου με τον Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο.

Από εκεί και πέρα, ο έμπειρος τεχνικός δεν τα κατάφερε σε Μαδρίτη (2015), Κωνσταντινούπολη (2017) και Βελιγράδι (2018) για να μείνει για μια ακόμη φορά πικρή γεύση στο στόμα αυτού και των παικτών του μετά από μια σπουδαία παρουσία σε regular season και playoffs.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η ομάδα των χαμένων ημιτελικών

AP Photo/Darko Vojinovic

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ