EUROLEAGUE

Βατουτιν: "Δεν είμαι χαρούμενος με τη φετινή σεζόν"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÁÉÍÁË 4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / FINAL 4 / SEMIFINAL / CSKA MOSCOW - REAL MADRID (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÁÉÍÁË 4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / FINAL 4 / SEMIFINAL / CSKA MOSCOW - REAL MADRID (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν, δήλωσε μετά τον αποκλεσμό της από τον τελικό της EuroLeague ότι δεν είναι ευχαριστημένος από την πορεία της ομάδας, τονίζοντας ότι όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον της ομάδας.

Ο 9ος αποκλεισμός σε 15 προσπάθειες σε ημιτελικούς Final Four της EuroLeague δεν άρεσε σε κανέναν στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με πρώτο τον Αντρέι Βατούτιν, ο οποίος δεν δίστασε να δείξει τον προβληματισμό του.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα "EuroDevotion" ο Πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ σχολίασε σχετικά: " Ειλικρινά δεν είμαι χαρούμενος την φετινή σεζόν, αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμη. Πρέπει να βρούμε τα σωστά κίνητρα για να κατακτήσουμε την VTB League".

Ακολούθως πάντως ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ προχώρησε σε μία αινιγματική δήλωση: " Είναι δύσκολο να πω κάτι σίγουρο για το μέλλον της ομάδας, αλλά θα έχουμε χρόνο να μιλήσουμε με τους παίκτες, τους προπονητές και όλα όσα απασχολούν τον σύλλογο".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ