EUROLEAGUE

Ενίσχυση με Ρέινολντς στην Μπαρτσελόνα

Xavier's Jalen Reynolds reacts in the second half of an NCAA college basketball game against Providence, Wednesday, Feb. 17, 2016, in Cincinnati. Xavier won 85-74. (AP Photo/John Minchillo)
AP Photo/John Minchillo AP PHOTO/JOHN MINCHILLO

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα η Μπαρτσελόνα βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση του Τζέιλεν Ρέινολντς. Απομένει να περάσει από ιατρικές εξετάσεις ο Αμερικανός σέντερ.

Το κενό του Κέβιν Σεραφέν κάτω από τα καλάθια δεν έχει ακόμα καλυφθεί για την Μπαρτσελόνα. Με τα playoffs της ACB όμως να πλησιάζουν, οι Καταλανοί αποφάσισαν να κάνουν την τελευταία τους κίνηση στην προσπάθειά τους να "χτυπήσουν" τον τίτλο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Mundo Deportivo", η Μπαρτσελόνα έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Τζέιλεν Ρέινολντς (25 χρονών, 2.08 μέτρα, σέντερ), με τον παίκτη να βρίσκεται ήδη στην Ισπανία. Το μόνο που μένει για να ολοκληρωθεί η απόκτησή του είναι να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Την φετινή σεζόν ο Ρέινολντς αγωνίστηκε στην Ρέτζιο Εμίλια, έχοντας 11 πόντους και 6.8 ριμπάουντ μέσο όρο σε 21.8 λεπτά συμμετοχής.

AP Photo/John Minchillo

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ