EUROLEAGUE

Φουλ επίθεση από τη Φενέρμπαχτσε

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - FENERBAHCE / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - FENERBAHCE / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με την επίθεσή της να αγγίζει το "άριστα", η Φενέρμπαχτσε συνέτριψε εντός έδρας την Τράμπζονσπορ (112-83) και διατήρησε τη διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες της στην κορυφή της BSL.

Με χαρακτηριστική άνεση πήρε η Φενέρμπαχτσε την εντός έδρας νίκη απέναντι στην Τράμπζονσπορ για τη BSL (112-83), μία μέρα μετά την ολοκλήρωση της regular season. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης πέρασαν με εξαιρετικό βαθμό το πρώτο... τεστ πριν από την έναρξη των playoffs και τις μονομαχίες με την Μπασκόνια, αφού η επίθεσή τους άγγιξε το "άριστα".

Οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έδειξαν εξ αρχής πως δεν πρόκειται να μπουν σε... συζητήσεις για τη νίκη, με τον Μπραντ Ουάναμεϊκερ να αναλαμβάνει δράση στο μπροστινό μέρος του παρκέ. Όσο περνούσε η ώρα, τα ποσοστά τους βελτιώνονταν, με τη διαφορά να μεγαλώνει λεπτό με το λεπτό. Η Τράμπζονσπορ δεν είχε άλλωστε τις λύσεις και την ποσότητα για να διατηρηθεί κοντά στο σκορ, με την... κατοστάρα να έρχεται απολύτως φυσιολογικά.

Τα δεκάλεπτα: 31-24, 57-44, 80-67, 112-83.

Οι πόντοι της Φενέρμπαχτσε (Ομπράντοβιτς): Ντουβερίογλου 16 (8 ριμπάουντ), Ντίξον 8 (2), Ουάναμεϊκερ 19 (2), Γκούντουριτς 8 (1), Μέλι 10 (2), Ερσέκ 5 (1), Αρνά, Νάναλι 5, Βέσελι 9 (5 ριμπάουντ), Μαχμούτογλου 14 (3), Γκιουλέρ 11 (1), Σλούκας 7 (1 τρίποντο, 7 ασίστ).

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ