EUROLEAGUE

Η "απάντηση" του Κάλινιτς στον Σενγκέλια για το... ρολόι

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκολα Κάλινιτς απάντησε στον Τόρνικε Σενγκέλια για το... ρολόι που έδειξε στο Game 3 των playoffs, με την "κόντρα" να λύνεται αργά το βράδυ σε εστιατόριο της Βιτόρια (VIDEO).

Η νίκη επί της Μπασκόνια στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς έδωσε στη Φενέρμπαχτσε το εισιτήριο για το Final Four, για τέταρτη σερί χρονιά. Αυτή είναι η μεγάλη ιστορία, γιατί υπάρχει κι άλλη μία (μικρή) που αφορά στον Τόρνικε Σενγκέλια και τους παίκτες της τουρκικής ομάδας.

Ο ηγέτης της Μπασκόνια ξεκίνησε βεντέτα στο Game 3 της σειράς με την κίνηση που έκανε προς τον τουρκικό πάγκο να δείξει με το χέρι του το... ρολόι μετά από κάρφωμα που "τελείωσε" ουσιαστικά το παιχνίδι. Μία χειρονομία που στα τουρκικά αποδυτήρια δεν ξέχασαν, αντίθετα τη χρησιμοποίησαν ως έξτρα κίνητρο. Γι αυτό κιόλας μετά την ολοκλήρωση της χθεσινής αναμέτρησης που επικύρωσε την πρόκριση της Φενέρμπαχτσε στο Final Four του Βελιγραδίου, είχαμε την... απάντηση από τον Νίκολα Κάλινιτς.

Ο φόργουορντ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς γύρισε προς το μέρος του Τόρνικε Σενγκέλια κι έκανε ακριβώς την ίδια κίνηση, με τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στο γήπεδο να μεταφέρουν πως του είπε " τι ώρα θα είσαι στο Βελιγράδι;". Κι αν στην αρχή προκλήθηκε μικρός εκνευρισμός (λογικό), στην πορεία όλα λύθηκαν.

Η "απάντηση" του Κάλινιτς στον Σενγκέλια για το... ρολόι

Η παρεξήγηση λύθηκε εντός μερικών δευτερολέπτων, η αγκαλιά που ακολούθησε επιβεβαίωσε πως... όλα βαίνουν καλώς και κάπου εκεί οι δυο τους συνέχισαν τη βραδιά τους.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ