EUROLEAGUE

Σλούκας μετά το 6/6: "Είμαστε πλέον και επίσημα στην elite"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ετοιμος για την τέταρτη EuroLeague της καριέρας του, ο Κώστας Σλούκας υποστήριξε πως η -Πρωταθλήτρια Ευρώπης- Φενέρμπαχτσε βρίσκεται πλέον στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Στον έκτο ημιτελικό της καριέρας του, ο Κώστας Σλούκας έκανε αυτό που είχε κάνει και στους προηγούμενους πέντε. Νίκησε και προκρίθηκε στο ματς του τίτλου . Ο Έλληνας guard της Φενέρμπαχτσε έχει το απόλυτο 6/6 και πλέον ονειρεύεται πως θα φτάσει ξανά στην κορυφή της Ευρώπης.

" Είναι ένα πολύ μεγάλο βράδυ, γνωρίζαμε ότι η Ζάλγκιρις είναι σκληρή ομάδα, της αξίζουν συγχαρητήρια γιατί παίζουν σαν ρομπότ, φύγαμε τόσες φορές μπροστά και επέστρεψαν" υποστήριξε ο Έλληνας άσος στην κάμερα των καναλιών Novasports λίγα μόλις λεπτά μετά την επικράτηση επί της ομάδας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

" Είναι τεράστια η βραδιά, είμαστε τρία χρόνια στις δύο καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ήταν στόχος και όνειρο, είμαστε και επίσημα στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Εχουμε μεγάλο ρόστερ και πληρότητα, έχουμε ποιότητα, ο πρώτος και ο τελευταίος παίκτης μπορούν να κάνουν τη διαφορά" πρόσθεσε ο Σλούκας και κατέληξε λέγοντας πως: " Ο Μπόμπι Μπράουν έδειξε την κλάση του, του αξίζουν συγχαρητήρια. Το ίδιο και ο Ντουβερίογλου. Το ίδιο και ο Γκιουλέρ που είναι εκτός 12άδας. Είμαστε κοντά σε έναν τεράστιο στόχο. Ο Δημήτρης Καρύδας μας είχε πει ότι δεν θα φτάσουμε στο Final Four... Ενώ είναι πολύ καλός δημοσιογράφος, οι προβλέψεις του δεν είναι τόσο καλές".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ