EUROLEAGUE

Η Μακάμπι διαψεύδει τα περί "διαζυγίου" με τον Τζάκσον

Η Μακάμπι διαψεύδει τα περί "διαζυγίου" με τον Τζάκσον

Η κατάσταση στη Μακάμπι Τελ Αβίβ μόνο καλή δεν είναι, με τον Πιέρ Τζάκσον να βρίσκεται υπό... κρίση. Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ και η απάντηση της "ομάδας του λαού".

Η νέα ήττα στη Winner League μεγάλωσε ακόμη περισσότερο τον προβληματισμό και την εσωστρέφεια στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία δείχνει να βρίσκεται εκτός πορείας τον τελευταίο μήνα. Ο αποκλεισμός από τα playoffs της EuroLeague αποτέλεσε την αφορμή για εσωτερικές διεργασίες, που έκαναν λόγο -μέχρι και- για αποχώρηση ενός παίκτη από το ρόστερ .

Κι όπως γράφει την Κυριακή (15/4) το Sport5 , ο Πιέρ Τζάκσον είναι ο πρώτος επιλαχών να πει "αντίο". Ο βραχύσωμος γκαρντ βρίσκεται στα "πιτς" τις τελευταίες εβδομάδες λόγω ενοχλήσεων σε μέση και αχίλλειο (σ.σ.: στο παρελθόν έχει χειρουργηθεί στο συγκεκριμένο σημείο, μετά από ρήξη που υπέστη), με τους γιατρούς να δίνουν το "ΟΚ" προκειμένου να αγωνιστεί απέναντι στην Γκαλίλ Γκιλμπόα . Η άρνησή του όμως, επικαλούμενος νέες ενοχλήσεις, φαίνεται πως μπορεί να αποτελέσει την σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι της υπομονής στην "ομάδα του λαού".

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι κατώτερες του αναμενομένου εμφανίσεις του έβαλαν στο μυαλό των ανθρώπων της Μακάμπι Τελ Αβίβ το ενδεχόμενο της αποδέσμευσης. Την ίδια ώρα, που οι διοικούντες τον σύλλογο φέρονται να εξετάζουν την αγορά για μια λύση που θα έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τα δεδομένα, με φόντο την ανάκτηση των σκήπτρων στο πρωτάθλημα μετά από τέσσερα χρόνια ανομβρίας.

Κι αν η ανεπίσημη θέση του ιστορικού συλλόγου αναφέρει πως δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του παίκτη από τη Menora Mivtachim Arena, στο Τελ Αβίβ πληθαίνουν μέρα με τη μέρα οι ψίθυροι περί διαζυγίου.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ