EUROLEAGUE

Μιζράχι: "Δεν θα παρατήσουμε το πρωτάθλημα"

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - MACCABI TEL AVIV / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - MACCABI TEL AVIV / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Πρόεδρος της Μακάμπι, Σιμόν Μιζράχι, ξεκαθάρισε ότι η απόφαση του συλλόγου να έχει διαφορετικά ρόστερ σε Πρωτάθλημα και EuroLeague δεν σημαίνει ότι θα παρατήσει την εγχώρια λίγκα.

Η ανακοίνωση της Μακάμπι ότι την σεζόν 2018/19 θα παραταχθεί με άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα και άλλη στην EuroLeague έχει δημιουργήσει θόρυβο στην Ευρώπη. Ο Σιμόν Μιζράχι ωστόσο θέλησε με δηλώσεις του να ξεκαθαρίσει ότι αυτό θα γίνει για το καλό του συλλόγου.

Παραχωρώντας συνέντευξη σε μεγάλο μέσο του Ισραήλ, ο Πρόεδρος της Μακάμπι δήλωσε χαρακτηριστικά: " Προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τις άλλες ομάδες της EuroLeague πρέπει να αλλάξουμε στυλ. Κανείς δεν υπόσχεται ότι θα πετύχουμε. Δεν γινόταν να αποσυρθούμε από την λίγκα του Ισραήλ ούτε να παραταχθούμε με την ομάδα Νέων, οπότε αυτή ήταν η μόνη λύση που βρήκαμε".

Ακολούθως μάλιστα ο ισχυρός άνδρας της "Ομάδας του Λαού" ξεκαθάρισε ότι αυτό δεν σημαίνει ότι η Μακάμπι υποτιμά το πρωτάθλημα του Ισραήλ: " Δεν θα παρατήσουμε το πρωτάθλημα. Και η Μπαρτσελόνα έχει δεύτερη ομάδα. Δεν τιμωρούμε κανέναν, αλλά θα δώσουμε χρόνο στους Ισραηλινούς παίκτες να αποδείξουν την αξία τους".

Τέλος, αφού πρώτα ο Μιζράχι παραδέχθηκε πως " η φετινή σεζόν κρίνεται αποτυχημένη. Ίσως και να μπορούσαμε να φέρουμε καλύτερους παίκτες", στην συνέχεια ξεκαθάρισε ότι δεν θα φτιάξει μία ομάδα... ξένων για την EuroLeague και μία ομάδα γηγενών παικτών για την Ισραηλινή Λίγκα: " Οι Ισραηλινοί παίκτες που έχουμε τώρα στο ρόστερ θα πάρουν χρόνο συμμετοχής στον 3ο γύρο του πρωταθλήματος. Ελπίζω να πάρουν ευκαιρίες και ειδικά ο Ζούσμαν να συνεχίσει να βελτιώνεται. Δεν πρόκειται η Μακάμπι να παίξει με 11 ξένους στην Ευρώπη, δεν θα χτίσουμε ομάδα χωρίς Ισραηλινούς παίκτες. Δεν γίνεται αυτό, απλώς θα εστιάσουμε στο να έχουμε Ισραηλινούς παίκτες στην ομάδα που θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα".

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ