EUROLEAGUE

"Μυρίζουν μπαρούτι" τα αποδυτήρια της Μακάμπι Τελ Αβίβ

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÁÊÁÌÐÉ ÔÅË ÁÂÉÂ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / MACCABI TEL AVIV - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÁÊÁÌÐÉ ÔÅË ÁÂÉÂ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / MACCABI TEL AVIV - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το γυαλί φαίνεται πως έχει ραγίσει στο εσωτερικό της Μακάμπι Τελ Αβίβ, με το Walla!Sports να κάνει λόγο για επεισόδιο στα αποδυτήρια μεταξύ των παικτών. Η διάψευση και η... καμπάνα που χτυπάει για τον Πιέρ Τζάκσον.

Ο αποκλεισμός από τα playoffs της EuroLeague γιγάντωσε τα προβλήματα της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Το εσωτερικό της δεν κατάφερε να διαχειριστεί με νηφαλιότητα τις καταστάσεις που διαμορφώθηκαν με αποτέλεσμα οι αναταραχές να είναι έντονες. Η ανακοίνωση περί... δύο ομάδων την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο είναι η μία όψη του θέματος, αυτή που αφορά στους διοικούντες τον σύλλογο. Η άλλη αφορά στα αποδυτήρια της "ομάδας του λαού".

Την επομένη της ήττας από τη Μακάμπι Ασντόντ, το φως της δημοσιότητας είδαν δύο θέματα που αφορούν στα αποδυτήρια και τις σχέσεις μεταξύ των παικτών. Το Walla!Sports αποκάλυψε πως στο ημίχρονο της χθεσινής αναμέτρησης, ο ΝτεΣον Τόμας επιτέθηκε φραστικά σε έναν συμπαίκτη του, κάτι το οποίο πάντως έσπευσε να διαψεύσει η Μακάμπι Τελ Αβίβ. " Παρότι κάποιοι θέλουν να παρουσιάσουν διαφορετικά τα δεδομένα, τα αποδυτήρια της ομάδας είναι υγιή", ανέφερε στη θέση της ισραηλινή ομάδα, η οποία είδε στο ίδιο δημοσίευμα να γίνεται επίσης λόγος για ένα περιστατικό που σημειώθηκε προ τριών εβδομάδων.

Τότε, επισημαίνεται, πως ο ΝτεΣον Τόμας, ο Ντε Άντρε Κέιν και ο Νόρις Κόουλ την "έπεσαν" στον Πιέρ Τζάκσον, καταλογίζοντάς του αδιαφορία και έλλειψη προσπάθειας. Την ίδια ώρα, που ο βραχύσωμος γκαρντ φημολογείται πως δεν έχει καλές σχέσεις ούτως ή άλλως μαζί τους. Κι όλα αυτά, ενώ ο Τζέρεμι Πάργκο έχει επιστρέψει στη Menora Mivtachim Arena, περιμένοντας να πάρει τη θέση ενός περιφερειακού από το υπάρχον ρόστερ!

Για την ιστορία, η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι στην πρώτη θέση της κατάταξης (ισοβαθμεί με τη Μακάμπι Ασντόντ) παρότι τον τελευταίο μήνα έχει μαζεμένες ήττες. Η ομάδα του Νέβεν Σπάχια μετράει τέσσερις ήττες στα τελευταία έξι παιχνίδια της στη Winner League του Ισραήλ.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ