EUROLEAGUE

Ο Κόουλ "καθάρισε" για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - MACCABI TEL AVIV (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - MACCABI TEL AVIV (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νόρις Κόουλ έκανε σπουδαία δουλειά στο μπροστινό μέρος του παρκέ, αποτελώντας τον βασικότερο λόγο για τον οποίο η Μακάμπι Τελ Αβίβ νίκησε τη Ναχαρίγια (94-87) για το ισραηλινό πρωτάθλημα.

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, η Μακάμπι Τελ Αβίβ κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στη Ναχαρίγια (94-87) και να μην χάσει περισσότερο έδαφος στη μάχη της κορυφής στη Winner League.

Η ομάδα του Νέβεν Σπάχια δυσκολεύτηκε για ένα ακόμη παιχνίδι πολύ, αλλά η δράση του Νόρις Κόουλ αρκούσε για να... σώσει την κατάσταση. Ο έμπειρος πόιντ γκαρντ είχε 21 πόντους σε 29 λεπτά συμμετοχής, με τον Ντε Άντρε Κέιν (17 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και Τζόνα Μπόλντεν (4 πόντοι, 10 ριμπάουντ σε 19 λεπτά) να συμπράττουν αποφασιστικά.

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν στο -7 με την έναρξη της τελευταίας περιόδου, αλλά το επιθετικό ντεμαράζ στο φινάλε αρκούσε για να δώσει τη νίκη στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ