EUROLEAGUE

Βλέπουν Μπόλντεν οι 76ers

2ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΡΗΤΗΣ / ΟΣΦΠ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
2ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΡΗΤΗΣ / ΟΣΦΠ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Τζόνα Μπόλντεν της Μακάμπι ενδέχεται να παίζει τα τελευταία του παιχνίδια στην Ευρώπη, αφού οι 76ers εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να του ζητήσουν να πάει στο ΝΒΑ.

Ο Τζόνα Μπόλντεν έχει στο μυαλό του μόνο το ΝΒΑ. Μπορεί το καλοκαίρι να υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με τη Μακάμπι, ωστόσο φρόντισε εξ αρχής αν δείξει τις προθέσεις του, βάζοντας "NBA out" όρο κάθε καλοκαίρι. Και δεν αποκλείεται τελικά αυτός ο όρος να ενεργοποιηθεί άμεσα από την ομάδα που έχει τα δικαιώματά του στο ΝΒΑ, τους Philadelphia 76ers.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της ομάδας, Μπράιαν Κολάντζελο, οι Sixers σκέφτονται σοβαρά να του προτείνουν να ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας. Το αρχικό πλάνο τον θέλει βέβαια να αγωνίζεται στο Summer League και στην συνέχεια να παρθούν οι όποιες αποφάσεις, ωστόσο στην Philadelphia φαίνεται πως εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του παίκτη που επέλεξαν στο Νο36 του NBA Draft του 2017.

" Από τους παίκτες των οποίων έχουμε τα δικαιώματα και αγωνίζονται εκτός ΗΠΑ, ο πιο πιθανός να έρθει τη νέα σεζόν είναι ο Τζόνα Μπόλντεν. Έχουμε συζητήσει κάποια θέματα. Έχει NBA out στο συμβόλαιό του και αν την ενεργοποιήσει όλα θα πάνε καλά για όλες τις πλευρές. Αν δεν το κάνει, η ομάδα του, η Μακάμπι, θα έχει τα δικαιώματά του και τη νέα σεζόν" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κολάντζελο.

Την φετινή σεζόν ο Μπόλντεν έχει 7.7 πόντους, 7.1 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ και 1.2 κλεψίματα μέσο όρο στο πρωτάθλημα του Ισραήλ, ενώ στην EuroLeague είχε 6.9 πόντους, 5.5 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ και 1.2 κλεψίματα μέσο όρο.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ