EUROLEAGUE

Αγγελόπουλοι: "Ολυμπιακός, η κορυφαία ομάδα της 10ετίας"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος με γραπτή τους δήλωση υποστήριξαν πως ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα της EuroLeague από το 2009 και μετά, ενώ ευχαρίστησαν όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία της ομάδας τους.

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος μία ημέρα μετά την ολοκλήρωση της EuroLeague υπενθύμισαν όσα έχει επιτύχει ο Ολυμπιακός από το 2009 και μετά τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός αποτελεί την κορυφαία ομάδα των τελευταίων δέκα χρόνων.

Επίσης, οι ισχυροί άνδρες της ΚΑΕ Ολυμπιακός στάθηκαν στον χαμηλό μπάτζετ της ομάδας τους σε σύγκριση με εκείνα των ανταγωνιστών της, ενώ ευχαρίστησαν όσους "συνετέλεσαν σ’ αυτό τον άθλο".

Η δήλωση του Παναγιώτη και του Γιώργου Αγγελόπουλου:

"Είμαστε περήφανοι για ότι έχουμε πετύχει με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας την τελευταία δεκαετία. Δυο τρόπαια, με το μοναδικό επίτευγμα της back2back κατάκτησης της κορυφής της Ευρώπης, πέντε τελικοί και έξι Φάιναλ Φορ. Διακρίσεις που μας κατατάσσουν πλέον, ως την κορυφαία ομάδα της Ευρωλίγκας από το 2009 έως το 2018.

Αυτό το ιστορικό επίτευγμα γίνεται ακόμα πιο ξεχωριστό αν αναλογιστούμε ότι ο προϋπολογισμός της ομάδας του Ολυμπιακού ήταν ο χαμηλότερος μεταξύ των βασικών ανταγωνιστών του. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσοι συνετέλεσαν σ’ αυτό τον άθλο".

Παναγιώτης & Γιώργος Αγγελόπουλος".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ