EUROLEAGUE

Ανοίγει... ορίζοντες ο Ολυμπιακός

Ανοίγει... ορίζοντες ο Ολυμπιακός
OLYMPIACOS BC

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός στο πλαίσιο της δράσης "One Team" της EuroLeague έδειξε για ακόμη μία φορά το κοινωνικό της πρόσωπο.

Το ερυθρόλευκο "One Team" συνεχίστηκε στο ανοιχτό γήπεδο του Κέντρου Ειδικής Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες "Ορίζοντες" με παιχνίδια και ασκήσεις, ενώ η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως θα συμμετάσχει και στο εορταστικό διήμερο (11-12/5) "Ανοίγουμε" Ορίζοντες".

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει: "Οι αθλητές του Οne Team προπονήθηκαν στον οικείο χώρο της αυλής τους (στο ανοιχτό γήπεδο του κέντρου ΚΕΕΠΕΑ Ορίζοντες) με παιχνίδια και ασκήσεις που τόνωσαν τη διάθεσή τους.

Δούλεψαν τη σωστή στάση σώματος και έβαλαν στόχους για την επόμενη συνάντηση, προσκαλώντας όλα τα σχολεία στο πλαίσιο της Δράσης «Ανοίγουμε ορίζοντες» στις 11 και 12 Μαΐου από τον φορέα του Κέντρου Ειδικής Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες».

Το Κέντρο Διημέρευσης του Φορέα θα ανοίξει τις πόρτες του και θα φιλοξενήσει πληθώρα εκπαιδευτικών, συμβουλευτικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών δράσεων. Στο πρόγραμμα της Παρασκευής 11 Μαΐου και ώρα 10.30-13.00 με παιχνίδια και αθλητικές δραστηριότητες για όλους, θα συμμετέχει και η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!".

Ανοίγει... ορίζοντες ο Ολυμπιακός
OLYMPIACOS BC

Το δελτίο Τύπου για το διήμερο "Ανοίγουμε Ορίζοντες" αναφέρει; "Ένα διήμερο πολιτισμού, ενημέρωσης και εκπαίδευσης, με αφορμή τα 20 χρόνια λειτουργίας του ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες»!Την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Μαΐου, το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία θα ανοίξει τις πόρτες του (στην οδό Ηρώς Κωνσταντοπούλου 180 και Θάλειας Λουκίδου, στην Ηλιούπολη- πολύ κοντά στη στάση Μετρό «Άλιμος») και θα φιλοξενήσει μια πληθώρα εκπαιδευτικών, συμβουλευτικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών δράσεων. Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο λειτουργίας του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Φορέα.

Πρωταγωνιστές του διήμερου οι εκπαιδευόμενοι του Κέντρου! Σε ρόλο ξεναγού, περιμένουν να σας δείξουν με υπερηφάνεια την καθημερινότητα και τις χειροποίητες δημιουργίες τους από τα Παραγωγικά και Εργοθεραπευτικά Εργαστήρια στα οποία φοιτούν.

Απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση σε κάθε συμπολίτη μας να παρευρεθεί στη συντροφιά μας και να συμμετάσχει στις δράσεις μας, διεκδικώντας μαζί μια ζωή χωρίς διακρίσεις.

Όλες οι εκδηλώσεις του προγράμματος είναι δωρεάν".

Photo credits: Olympiacos BC

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ