EUROLEAGUE

Κάλινιτς: "Ίσως ο Σπανούλης πρέπει να έρχεται από τον πάγκο"

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - FENERBAHCE / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - FENERBAHCE / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μιλώντας σε σερβικό μέσο ο Νίκολα Κάλινιτς δήλωσε πως ο Σπανούλης πρέπει να καταλάβει ότι ο χρόνος έχει περάσει πλέον για αυτόν και ίσως να σκεφτεί πως θα ήταν καλύτερα να έρχεται από τον πάγκο.

Ο Νίκολα Κάλινιτς έχει αντιμετωπίσει πολλές φορές τον Ολυμπιακό και κυρίως το δίδυμο των Βασίλη Σπανούλη και Γιώργου Πρίντεζη. Έχει την καλύτερη άποψη και για τους δύο. Σε συνέντευξη που παραχώρησε όμως στην ιστοσελίδα mozzartsport.com δήλωσε πως ίσως ο Βασίλης Σπανούλης πρέπει να αρχίσει να σκέφτεται το ενδεχόμενο να έρχεται από τον πάγκο στο μέλλον επειδή πλέον έχει μεγαλώσει σε ηλικία.

Ο Σέρβος φόργουορντ είπε πολλά πράγματα, με την κουβέντα να πηγαίνει κάποια στιγμή στην αντίπαλο της Φενέρμπαχτσε στον ημιτελικό του Final Four του Βελιγραδίου (18-20/5), Ζάλγκιρις και κατά πόσο στο μυαλό του αυτό ήταν έκπληξη. Και η αλήθεια είναι ότι παραδέχθηκε πως δεν το περίμενε: " Εξεπλάγην με την πρόκριση της Ζάλγκιρις στο Final Four. Ο Ολυμπιακός είναι έμπειρη ομάδα και για να είμαι ειλικρινής αντιμετωπίζει προβλημα εξαιτίας αυτού του λόγου. Η εμπειρία σημαίνει πολλά σε τέτοια παιχνίδια όμως και για αυτό περίμενα να προκριθεί. Είναι σπουδαίο ότι θα δούμε νέα πρόσωπα στο Final Four, μία καινούρια ομάδα. Όλοι ξέρουμε τι προπονητής είναι ο Γιασικεβίτσιους και τι καριέρα είχε ως παίκτης, αλλά και την ιστορία που χτίζει τώρα. Άξιζαν να είναι εδώ".

Ακολούθως τέθηκε το εξής ερώτημα στον Σέρβο φόργουορντ: Μήπως η εποχή του Ολυμπιαμού τελείωσε; Κι εκεί είναι που ο Σέρβος δήλωσε το εξής: " Ο Πρίντεζης και ο Σπανούλης είναι ένα εξαιρετικό δίδυμο. Πρέπει να παραδεχθώ ότι ο Πρίντεζης είναι ο αγαπημένος μου παίκτης και μου αρέσει να τον παρακολουθώ. Πρέπει όμως να είμαστε ειλικρινείς και να πούμε ότι ο χρόνος περνάει. Είχαν μεγάλη επιτυχία και κυριάρχησαν στην Ευρώπη, αλλά ξέρεις ότι αν δεν το καταλάβουν οι ίδιοι είναι δύσκολο να πάει κάποιος και να τους πει ότι πρέπει να δώσουν κάποια από τα λεπτά συμμετοχής τους στους άλλους.

Μιλάω κυρίως για τον Σπανούλη. Είναι ένας φανταστικός παίκτης και ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη, αλλά ο χρόνος περνάει. Είναι όμως ο Σπανούλης όχι ο οποιοσδήποτε. Πρέπει να καταλάβει ότι ίσως χρειάζεται να έρχεται από τον πάγκο. Είναι όμως μία ερώτηση το ποιος θα καλύψει αυτά που κάνει ο Σπανούλης. Ο Πρίντεζης μπορεί να παίξει ακόμα στο υψηλότερο επίπεδο λόγω στυλ παιχνιδιού".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ