EUROLEAGUE

Κοντά στα παιδιά ο Ολυμπιακός και ο Καμπούρης

Κοντά στα παιδιά ο Ολυμπιακός και ο Καμπούρης
OLYMPIACOS BC

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός στο πλαίσιο του κοινωνικού προγράμματος "One Team" συμμετείχε στο εορταστικό διήμερο "Ανοίγουμε" Ορίζοντες" (11-12/5), ενώ στο Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "Ορίζοντες" βρέθηκε και ο Αργύρης Καμπούρης.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έδειξε για ακόμη μία φορά το κοινωνικό της πρόσωπο, καθώς αντιπροσωπεία της έδωσε την Παρασκευή (11/5) το "παρών" στο Κέντρο Ειδικής Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες "Ορίζοντες" και βρέθηκε κοντά στα παιδιά. Οι "ερυθρόλευκοι" στο πλαίσιο του "One Team" συμμετείχαν στο αθλητικό πρόγραμμα "Παιχνίδια για Όλους", ενώ ο Αργύρης Καμπούρης έκανε τις απονομές, μοίρασε αυτόγραφα, μίλησε και έδωσε συμβουλές στα παιδιά, ενώ αναφέρθηκε και στις εύστοχες βολές του, με τις οποίες η Εθνική Ελλάδας νίκησε την Σοβιετική Ένωση στον τελικό του Eurobasket του 1987.

Το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

"Σε ένα υπέροχο εορταστικό κλίμα, με δυνατή μουσική , γήπεδο γεμάτο από κόσμο και παιδιά έτοιμα για δράση συγκεντρωθήκαμε σήμερα (11/05) στην αυλή του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Ορίζοντες για το διήμερο πολιτισμού, ενημέρωσης και εκπαίδευσης. Πρόκειται για ένα 4ωρο αθλητικό πρόγραμμα με τίτλο «Παιχνίδια για Όλους», στο οποίο συμμετείχε και η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Κοντά στα παιδιά ο Ολυμπιακός και ο Καμπούρης
OLYMPIACOS BC

Τα 60 παιδιά Δημοτικών Σχολείων που έλαβαν μέρος χωρίστηκαν σε ομάδες των έξι ανά χρώμα και αναμετρήθηκαν στις δοκιμασίες-σταθμούς που είχαμε ορίσει. Όλοι μαζί έγιναν ένα με τους εκπαιδευόμενους από το ΚΕΕΠΕΑ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ και ανταποκρίθηκαν άριστα σε όλα τα παιχνίδια και στους στόχους.

Στο τέλος την απονομή την έκανε η μεγάλη δόξα του ελληνικού μπάσκετ, κ. Αργύρης Καμπούρης, ο οποίος αγκάλιασε τα παιδιά, φωτογραφήθηκε μαζί τους, μοίρασε αυτόγραφα, μίλησε για τις «χρυσές» βολές του και τους έδωσε συμβουλές ως πρωταθλητής, αλλά και ως γονιός".

Photo credits: Olympiacos BC

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ