EUROLEAGUE

Επαφές Γιαννακόπουλου - Μπερτομέου χωρίς αποτέλεσμα

ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Γιαννακόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Με αφορμή την κόντρα ανάμεσα στην EuroLeague και τον Παναθηναϊκό Superfoods υπήρξε επαφή της οικογένειας Γιαννακόπουλου με τον Τζόρντι Μπερτομέου, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει αποτέλεσμα.

Στην συζήτηση που έγινε με τον εκτελεστικό διευθυντή της EuroLeague και προηγήθηκε της δήλωσης του Παύλου και του Θανάση Γιαννακόπουλου , έλαβαν μέρος τόσο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όσο και οι Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος και Μάνος Παπαδόπουλος. Από την πλευρά της οικογένειας έγινε ξεκάθαρο πως πρέπει να αποκατασταθεί τώρα η ασέβεια μετά την ανακοίνωση της EuroLeague . Διαφορετικά ο Παναθηναϊκός θα αποχωρήσει από την διοργάνωση. Ο Τζόρντι Μπερτομέου απάντησε πως τώρα δεν μπορεί να γίνει κάτι και πως πρέπει να περιμένουν μετά το Final Four.

Η επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές έγινε, ώστε να υπάρξει προσέγγιση, όμως, για την ώρα δεν υπάρχει αποτέλεσμα. Όπως γίνεται αντιληπτό, όσο δεν υπάρχει λύση στο θέμα που έχει δημιουργηθεί, θα δούμε και άλλα επεισόδια στην κόντρα των δύο πλευρών. Όλα δείχνουν πως μετά το Final Four στο Βελιγράδι, όπου έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με άλλους παράγοντες ομάδων της διοργάνωσης, θα υπάρξουν περισσότερες εξελίξεις.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ