EUROLEAGUE

Γιαννακόπουλος: "Ο Τζόρτζεβιτς είναι υποκριτής και ψεύτης"

Γιαννακόπουλος: "Ο Τζόρτζεβιτς είναι υποκριτής και ψεύτης"

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε σε σερβική ιστοσελίδα, μιλώντας να βαρείς χαρακτηρισμούς για τον Αλεκσάνταρ Τζόρτζεβιτς. Επίσης, αποκάλυψε πως πριν από δύο χρόνια επιχείρησε να αγοράσει την Πάρτιζαν!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παραχώρησε συνέντευξη σε σερβική ιστοσελίδα , πριν από μια εβδομάδα. Μία συνέντευξη που δημοσιεύθηκε μόλις προχθές (7/5). Το χρονικό σημείο στο οποίο δόθηκε βέβαια προηγήθηκε της ανακοίνωσης που εξέδωσε η EuroLeague, της τηλεφωνικής επικοινωνίας του Εκτελεστικού Διευθυντή της διοργάνωσης με τη διοίκηση του "τριφυλλιού", αλλά και της συνέντευξης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Sport24 Radio 103.3 τη Δευτέρα 7 Μαΐου, στην οποία ξεκαθάρισε τις θέσεις του.

Πέραν αυτού, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποκάλυψε πως πριν από δύο χρόνια επιχείρησε να αγοράσει την Πάρτιζαν, κάτι που δεν προχώρησε όμως, ενώ μίλησε με βαρείς χαρακτηρισμούς για τον Αλεκσάνταρ Τζόρτζεβιτς, χαρακτηρίζοντας τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού ως υποκριτή, ψεύτη και κλέφτη".

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη διεξαγωγή του Final Four στο Βελιγράδι: "Η Σερβία είναι μια χώρα που αγαπάει το μπάσκετ, γι αυτό πιστεύω ότι είναι εξαιρετική επιλογή. Η μόνη μου ερώτηση είναι πόσα χρήματα κλήθηκε να πληρώσει η σερβική κυβέρνηση για τη διοργάνωση. Ξέρω ότι ο Τζόρντι Μπερτομέου ζήτησε 4.000.000 ευρώ για να δώσει το Final Four στην Αθήνα για τον επόμενο χρόνο".

Για όσα έγιναν στο Game 4 ανάμεσα σε Χίμκι και ΤΣΣΚΑ Μόσχας : "Η EuroLeague είναι μια ντροπή, από κάθε άποψη. Οι κακοί δικαστές είναι απλά η κορυφή του παγόβουνου. Ξέρετε, τα μεγαλύτερα σκάνδαλα αφορούν στα οικονομικά και διοικητικά θέματα".

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια του Παναθηναϊκού Superfoods: "Όχι, έπρεπε να πάμε καλύτερα. Τόσο στο παρκέ όσο και πνευματικά, γιατί ξέρω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει περισσότερα".

Για την πορεία της Ζάλγκιρις: "Ο Σάρας είναι γνωστός για τον υψηλό δείκτη νοημοσύνης του σε ό,τι αφορά στο μπάσκετ. Προσωπικά, δεν θεωρώ έκπληξη την πορεία της ομάδας του".

Για τον Αλεκσάνταρ Τζόρτζεβιτς: "Είναι ο χειρότερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ στη ζωή μου, ένας σπουδαίος παίκτης, αλλά ένας πολύ, πάρα πολύ κακός άνθρωπος. Είναι κρίμα για το σερβικό έθνος, είναι υποκριτής, ψεύτης και κλέφτης".

Για το αν η Πάρτιζαν μπορεί να πάρει τη θέση του Παναθηναϊκού Superfoods στην EuroLeague μέσω wild card, αν το "τριφύλλι" αποχωρήσει από τη διοργάνωση: "Η Πάρτιζαν είναι ένας μεγάλος σύλλογος, την υποστηρίζω στην Aba Liga. Ήμουν έτοιμος να την αγοράσω πριν από δύο χρόνια, αλλά κάποιοι άνθρωποι κοιτούσαν για διάφορα πράγματα κάτω από το τραπέζι, οπότε δυστυχώς αυτή η απόπειρα δεν ολοκληρώθηκε".

Για το ποιος είναι ο ιδανικός διάδοχος του Τζόρντι Μπερτομέου: "Σίγουρα ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα".

Για το ποια ομάδα πιστεύει ότι θα κατακτήσει την EuroLeague: "Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει δείξει μεγάλες δυνατότητες".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ