EUROLEAGUE

Νέα τιμωρία Γιαννακόπουλου, εκνευρισμός στον Παναθηναϊκό για Μπερτομέου

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPER FOODS Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ μετά την συνάντηση με τον Γενικό γραμματέα της FIBA Πάτρικ Μπάουμαν, σε ξενοδοχείο της Αθήνας την Πέμπτη 3 Μαΐου 2018.
(EUROKINISSI SPORTS/ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)
Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPER FOODS Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ μετά την συνάντηση με τον Γενικό γραμματέα της FIBA Πάτρικ Μπάουμαν, σε ξενοδοχείο της Αθήνας την Πέμπτη 3 Μαΐου 2018. (EUROKINISSI SPORTS/ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Μετά από ένα διάστημα... νηνεμίας, οι δηλώσεις του Τζόρντι Μπερτομέου από το Βελιγράδι δημιούργησαν έντονο εκνευρισμό στην πλευρά του Παναθηναϊκού Superfoods. Νέα τιμωρία ενός έτους και βαρύ πρόστιμο στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο!

Στο παρελθόν φαίνεται πως ανήκει η περίοδος ηρεμίας που παρατηρήθηκε το τελευταίο διάστημα στις σχέσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Τζόρντι Μπερτομέου. Οι δηλώσεις που έκανε ο CEO της EuroLeague στους δημοσιογράφους που βρίσκονται στο Βελιγράδι για το Final Four το Σάββατο (19/5), προκάλεσαν έντονο εκνευρισμό στην πλευρά του "ισχυρού άνδρα" του Παναθηναϊκού Superfoods.

Κι αυτό γιατί θεωρείται ότι ο Τζόρντι Μπερτομέου ξεπέρασε τα... όρια με την τοποθέτησή του περί απόρριψης της συμπεριφοράς του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από τις υπόλοιπες ομάδες της διοργάνωσης, την ώρα που υπήρχε συμφωνία κυρίων για να πέσουν οι τόνοι και όλα να συζητηθούν τις προσεχείς ημέρες.

Θυμίζουμε ότι πριν από δώδεκα μέρες, ο "ισχυρός άνδρας" των "πρασίνων" είχε μιλήσει στον Sport24 Radio 103.3 , εκεί όπου παρουσιάστηκε πολύ πιο διαλλακτικός σε ό,τι αφορά στις σχέσεις της ελληνικής ομάδας με την EuroLeague. Οι δύο πλευρές είχαν... συμφωνήσει για μια άτυπη περίοδο εκεχειρίας για εύλογο χρονικό διάστημα, έως ότου λυθούν τα όποια προβλήματα στις σχέσεις τους. Γι αυτό μάλιστα, από το "πράσινο στρατόπεδο" αναφέρουν πως τις προηγούμενες ημέρες δεν δημοσιοποίησαν τις δύο νέες "καμπάνες" για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Δύο τιμωρίες που αφορούν σε απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα της διοργάνωσης για ένα χρόνο (!) και πρόστιμο 410.000 ευρώ.

" Αν δεν υπάρχει εμπάθεια, θα βρεθεί λύση με την EuroLeague", είχε επισημάνει στον ραδιοφωνικό αέρα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, κάτι που δεν βλέπουν πως υφίσταται ως πρόθεση από την απέναντι πλευρά. Η αθέτηση της συμφωνίας κυρίων θεωρείται πως αποτέλεσε δείγμα μη διαλλακτικότητας από τον CEO της EuroLeague, γεγονός που οδηγεί εκ νέου στα... χαρακώματα τις δύο πλευρές.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ