EUROLEAGUE

Σε απολογία οι Αγγελόπουλοι μετά από καταγγελία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

BASKET LEAGUE / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Την τιμωρία του Γιώργου και του Παναγιώτη Αγγελόπουλου ζητά η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με καταγγελία που έκανε για παλαιότερη δημοσίευση της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην ιστοσελίδα της. Κλήθηκαν σε απολογία τα δύο αδέλφια.

Λίγες μέρες πριν την έναρξη των Playoffs της Stoiximan.gr Basket League, οι τόνοι ανεβαίνουν. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατήγγειλε τους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο για ανακοίνωσή που είχε δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός στις 14 Φεβρουαρίου του 2018 , με την οποία οι Πειραιώτες είχαν επιτεθεί στην ΕΟΚ για τον αποκλεισμό των διαιτητών κ.κ. Γκόντα, Παπαπέτρου, Φούφη και Κορομηλά από τις εγχώριες διοργανώσεις. Αυτό είχε ως συνέπεια την κλήση σε απολογία των ιδιοκτητών της ερυθρόλευκης ΚΑΕ.

" Η ΕΟΚ εξακολουθεί να είναι η μοναδική ευρωπαϊκή ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης που εμμένει στον παράνομο αποκλεισμό των διεθνών διαιτητών της Euroleague από τις εγχώριες διοργανώσεις, κατά παράβαση, μάλιστα, της τελεσίδικης απόφασης του Ανώτατου Συμβουλίου Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών (ΑΣΕΑΔ), με την οποία αναγνωρίστηκε ως μη νόμιμος ο αποκλεισμός των κ.κ. Γκόντα, Παπαπέτρου, Φούφη και Κορομηλά από τους αγώνες του Πρωταθλήματος Α1" ανέφερε εκείνη η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός υποστηρίζει πως η συγκεκριμένη ανακοίνωση είναι δυσφημιστική και θα πρέπει να επιφέρει την τιμωρία του Γιώργου και του Παναγιώτη Αγγελόπουλου, ενώ επισημαίνει πως υποκινεί πράξεις βίας από τη στιγμή που επιτίθεται ανοιχτά στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας. Τι ζητούν οι "πράσινοι"; Να επιβληθεί στα αφεντικά της ΚΑΕ Ολυμπιακός απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα έτος, αλλά και πρόστιμο.

Η καταγγελία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός οδήγησε τον αθλητικό δικαστή στην κλήση των Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου σε απολογία, με υπόμνημα που θα κατατεθεί στις 18 Μαΐου 2018.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ