EUROLEAGUE

Θανάσης Γιαννακόπουλος: "Δεν μπορώ να φανταστώ τον Παναθηναϊκό εκτός EuroLeague"

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

"Δεν μπορεί ο Παναθηναϊκός να παίζει με τη Μούρθια. Να βάλουν αυτοί που πρέπει νερό στο κρασί τους" είπε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος και εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει ο Παναθηναϊκός στην EuroLeague.

Είχαν περάσει ελάχιστα λεπτά από το φινάλε του ντέρμπι με την ΑΕΚ , όταν ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μίλησε στην κάμερα της COSMOTE TV και τον δημοσιογράφο Πάρη Τσελεπίδη, για να πει πως δεν μπορεί να φανταστεί την ομάδα της καρδιάς του, τον Παναθηναϊκό, σε διοργάνωση υποδεέστερη της EuroLeague.

" O Κώστας Γιαννακόπουλος δεν ήταν μόνο αδελφός, αλλά καλός σύντροφος. Ξεκινήσαμε μαζί από το μηδέν και φτάσαμε ψηλά. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να μην είμαι οπαδός του Παναθηναϊκού. Είναι μεγάλο το πάθος της οικογενείας" είπε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος και συνέχισε κάνοντας αναφορά στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τον Τζόρντι Μπερτομέου, αλλά και την επιθυμία του να ασχοληθεί και με άλλα τμήματα του συλλόγου: " Όπου μπορώ και όσο μπορώ βοηθάω τον Δημήτρη, αποδεικνύει ότι είναι πιο παθιασμένος Παναθηναϊκός από εμένα και τον πατέρα του τον Παύλο. Είναι δική του επιλογή, όπου υπάρχει Παναθηναϊκός υπάρχει και το όνομα της οικογενείας Γιαννακόπουλου. Εγώ σε προσωπική βάση δεν μπορώ να φανταστώ τον Παναθηναϊκό να παίζει σε υποδεέστερη διοργάνωση. Πρέπει να μείνει η ομάδα στη μεγάλη κατηγορία, αλλά επιτέλους κάποιοι να βάλουν νερό στο κρασί τους και να σταματήσουν το κυνηγητό στον Παναθηναϊκό. Θέλω να ελπίζω ότι θα το σκεφτούν και θα πράξουν αναλόγως. Δεν μπορεί ο ΠΑΟ να παίζει με τη Μούρθια και τους άλλους. Στο τέλος πρέπει να βρεθεί λύση, να δικαιωθεί και να μείνει στη μεγάλη κατηγορία".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ