EUROLEAGUE

Στον έβδομο ουρανό Λάσο, Ντόντσιτς, Γιουλ, Κοζέρ

Στον έβδομο ουρανό Λάσο, Ντόντσιτς, Γιουλ, Κοζέρ
EUROKINISSI

Τα χαμόγελα και οι πανηγυρισμοί, δεν τους άφηναν να σκεφτούν πολλά-πολλά. Πάμπλο Λάσο, Λούκα Ντόντσιτς, Σέρχιο Γιουλ και Φαμπιάν Κοζέρ μοιράστηκαν ως Πρωταθλητές Ευρώπης τα συναισθήματά τους μαζί μας.

Πάμπλο Λάσο, ο μαέστρος. Λούκα Ντόντσιτς, ο νέος μεγάλος ηγέτης του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Σέρχιο Γιουλ, ο ταλαιπωρημένος, αλλά λεοντόκαρδος αρχηγός. Φαμπιάν Κοζέρ, ο x-factor του τελικού. Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης και οι τρεις βασικοί περιφερειακοί της, μίλησαν μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Φενέρμπαχτσε και η αλήθεια είναι πως δεν προσπάθησαν ούτε στο ελάχιστο να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους. Πρωταθλητές Ευρώπης αναδείχθηκαν, γιατί να κάνουν κάτι τέτοιο;

Οι δηλώσεις του Πάμπλο Λάσο:

" Πως να το περιγράψω; Είναι φοβερό, φοβερό, φοβερό, είναι φοβερό αυτό που καταφέραμε όχι μόνο απόψε, αλλά όλη τη σεζόν. Η ομάδα έμεινε μαζί, είχαμε πάρα πολλά προβλήματα, αλλά μείναμε ενωμένοι. Συνεχίσαμε να παλεύουμε και να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα. Τώρα, αισθάνομαι πραγματικά περήφανος για τους παίκτες μου, για την κατάκτηση του τροπαίου. Είναι απίστευτο. Είναι δύσκολο να σκεφτώ τι πρέπει να πω. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον κόσμο στη Μαδρίτη που μας έβλεπε στην τηλεόραση, για τον κόσμο που ήρθε εδώ για να μας στηρίξει. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένας σπουδαίος σύλλογος που δεν σταματά να παλεύει".

Οι δηλώσεις του Λούκα Ντόντσιτς:

" Δεν έχω λόγια... Είναι ένα εκπληκτικό συναίσθημα, είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για εμένα. Παλέψαμε μέχρι το τέλος και είμαι χαρούμενος που είχα αυτούς τους συμπαίκτες, αυτούς τους προπονητές. Είμαι πολύ χαρούμενος. Ο κόσμος αναρωτιόταν αν μπορώ να αντέξω τόση πίεση, όμως η αλήθεια είναι πως όταν πατάω στο παρκέ, το κάνω για να διασκεδάσω. Αν δεν το διασκεδάζω, τότε δεν είναι καλά τα πράγματα. Κάθε κατοχή έχει αξία, και αυτό κάναμε απόψε. Το κλειδί ήταν να μείνουμε ομάδα, στις νίκες και στις ήττες. Πιστεύω σε αυτά τα παιδιά και κάναμε τρομερή δουλειά. Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι στη Μαδρίτης, γιατί είμαστε σαν μια οικογένεια".

Οι δηλώσεις του Σέρχιο Γιουλ:

" Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος. Το συναίσθημα είναι εκπληκτικό. Δουλέψαμε σκληρά όλη τη χρονιά, με όλους αυτούς τους τραυματισμούς. Ωριμάσαμε πολύ φέτος και το αξίζαμε. Είμαι κουρασμένος γιατί τα έδωσα όλα στο παρκέ. Τώρα, οι φίλοι μας μπορούν να γιορτάσουν, το ίδιο και εμείς. Εντάξει, πάντα έχουμε ενέργεια για πανηγυρισμούς".

Οι δηλώσεις του Φαμπιάν Κοζέρ:

" Πριν από δύο χρόνια, έφτασα στο Final Four με την Μπασκόνια, ήταν όμως απίθανο να κερδίσω. Απόψε, έβαλα τα σουτ και όταν αυτό συμβαίνει, όλα γίνονται πιο εύκολα. Αυτή η ομάδα... Όλοι έλεγαν πως η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι φέτος η ίδια ομάδα, όμως δείτε, είμαστε! Είμαστε οικογένεια. Αγαπήσαμε ο ένας τον άλλο από την πρώτη μέρα. Ήμουν ο νέος της ομάδας και έμαθα πολλά από τους υπόλοιπους. Είμαι περήφανος για εκείνους".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ