EUROLEAGUE

VIDEO: Το triple-double του Ντόντσιτς

VIDEO: Το triple-double του Ντόντσιτς

Δείτε το VIDEO με τις καλύτερες στιγμές του Λούκα Ντόντσιτς από τον αγώνα της Ρεάλ με την Ρεάλ Μπέτις, όπου ολοκλήρωσε το παιχνίδι με triple-double!

Ο Λούκα Ντόντσιτς έγραψε ιστορία χθες (9/5), αφού σημείωσε triple-double με 17 πόντους, 10 ριμπάουντ και 10 ασίστ στη νίκη της Ρεάλ με 104-89 επί της Ρεάλ Μπέτις για την 33η αγωνιστική της ACB. Γεγονός που γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό αν σκεφτεί κάποιος ότι δεν έχασε σουτ στον δρόμο για αυτό το triple-double, αφού είχε 1/1 δίποντο, 3/3 τρίποντα και 6/6 βολές, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος!

Αυτό ήταν το πρώτο triple-double στην ACB έπειτα από 11 χρόνια, με τον τελευταίο παίκτη που είχε καταφέρει κάτι τέτοιο να είναι ο Φραν Βάσκεθ, ο οποίος σε έναν αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Βαγιαδολίδ στις 7 Ιανουαρίου 2007 είχε 11 πόντους, 10 ριμπάουντ και 12 τάπες!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της ACB, στην ιστορία του πρωταθλήματος έχουν γίνει (μαζί με του Ντόντσιτς) 7 triple-double, με τον Μάικ Σμιθ να σημειώνει το πρώτο την σεζόν 1989/90, για να ακολουθήσουν ο Νάτσο Σουάρεθ (δύο φορές και μάλιστα μέσα σε 20 μέρες!) την σεζόν 1990/91, ο Τζορτζ Σίνγκλετον την σεζόν 1993/94, ο γνώριμός μας Ντέγιαν Τομάσεβιτς την σεζόν 2003/04 και τέλος οι Βάσκεθ και Ντόντσιτς.

VIDEO: Το triple-double του Ντόντσιτς
Photo credit: ACB

Στο VIDEO που παρατίθεται μπορείτε να δείτε τις καλύτερες στιγμές του Ντόντσιτς από τον αγώνα με την Ρεάλ Μπέτις, όπου και σημείωσε το triple-double:

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ