EUROLEAGUE

Μπούβα μέχρι το φινάλε της σεζόν

Μπούβα μέχρι το φινάλε της σεζόν

Η Βαλένθια ανακοίνωσε την απόκτηση του Ιβάν Μπούβα, ο οποίος θα καλύψει το κενό του Λατάβιους Ουίλιαμς. Έκλεισε το ρόστερ της ισπανικής ομάδας για τα playoffs.

Ούτε μια εβδομάδα δεν πέρασε από την στιγμή που ο Τσους Βιντορέτα επεσήμανε την ανάγκη μεταγραφικής ενίσχυσης για τη Βαλένθια . Οι "πορτοκαλί" έχασαν μέχρι το φινάλε της σεζόν τον Λατάβιους Ουίλιαμς, το κενό του οποίου κάλυψαν με τον Ιβάν Μπούβα.

Ο 27χρονος σέντερ επιστρέφει στη Liga Endesa (σ.σ.: πέρσι φόρεσε τη φανέλα της Μπιλμπάο), για λογαριασμό των πρωταθλητών, με τους οποίους υπέγραψε συμβόλαιο για το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Η προσθήκη του στη front line της ισπανικής ομάδας ουσιαστικά ολοκληρώνει το ρόστερ με το οποίο θα δουλέψει ο Τσους Βιντορέτα στις τελευταίες αγωνιστικές της regular season και τα playoffs, στα οποία η Βαλένθια παλεύει να μπει ως δεύτερη -για να υπερασπιστεί τα σκήπτρα που κατέκτησε πέρσι.

Το νέο μεταγραφικό της απόκτημα αγωνιζόταν από την αρχή της χρονιάς στη Μπουγιουκσεχίρ με 18.1 πόντους (και 47% στα τρίποντα) κατά μέσο όρο, επίδοση που τον έφερε στο Νο3 της λίστας των σκόρερ στην BSL.

TAGS EUROLEAGUE ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ