EUROLEAGUE

Γιασικεβίτσιους: "Θα αποφασίσω, όταν έρθει η ώρα"

Γιασικεβίτσιους: "Θα αποφασίσω, όταν έρθει η ώρα"
EUROKINISSI

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους εμφανίστηκε αινιγματικός για το μέλλον τονίζοντας πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα παραμείνει στον πάγκο της Ζάλγκιρις τη νέα σεζόν.

Το Κάουνας ακόμα είναι... μεθυσμένο από την επιτυχία της Ζάλγκιρις στην EuroLeague και στην Ζάλγκιρις τα πάντα δείχνουν να γυρίζουν γύρω από τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος, όμως, ακόμα δεν έχει αποφασίσει για το πού θα τον βρει η νέα αγωνιστική περίοδο.

Η Ζάλγκιρις υπό την τεχνική καθοδήγηση του "Σάρας" πήρε την 3η θέση της EuroLeague και στις τάξεις της ανησυχούν πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα τους... αρπάξει τον προπονητή .

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, τον οποίο ο δήμαρχος του Κάουνας προέτρεψε να παραμείνει στην Ζάλγκιρις , αναφέρθηκε στο μέλλον του. "Δεν νιώθω πίεση από την διοίκηση της ομάδας. Μέσα στην ομάδα παίζουμε περισσότερο με ανοιχτά χαρτιά. Όταν έρθει η ώρα, θα πάρω την απόφασή μου", δήλωσε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ενω ο Λιθουανός δημοσιογράφος, Ντονάτας Ουρμπόνας σημείωσε στο... τιτίτιβισμά του πως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι πιθανότητες παραμονής του "Σάρας" στην Ζάλγκιρις είναι περισσότερες από εκείνες της αποχώρησης, αλλά και πως ακόμα είναι δύσκολο να προβλέψει το τι θα συμβεί.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ