EUROLEAGUE

Παραχώρησε δανεικό τον Μασιούλις η Ζάλγκιρις

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - OLYMPIAKOS.(ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - OLYMPIAKOS.(ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Ζάλγκιρις ανακοίνωσε ότι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Λιθουανίας, ο Γκίτις Μασιούλις, παραχωρήθηκε δανεικός στη Νέπτουνας.

Με την Ζάλγκιρις να έχει υψηλούς στόχους και μία "γεμάτη" γραμμή ψηλών, ο Γκίτις Μασιούλις (20 χρονών, 2.06 μέτρα, πάουερ φόργουορντ) μάλλον... περίσσευε. Προκειμένου λοιπόν η πρωταθλήτρια Λιθουανίας να εξασφαλίσει ότι δεν θα μείνει στάσιμος, ανακοίνωσε την παραχώρησή του στη Νέπτουνας για ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού.

Ο Μασιούλις θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Λιθουανίας, αλλά και ένας από τους καλύτερους ψηλούς στην ηλικία του στην Ευρώπη.

Στο πρόσφατο Eurobasket U20 της Γερμανίας ο Μασιούλις είχε 18.3 πόντους, 9 ριμπάουντ και 1.4 κοψίματα μέσο όρο σε 27 λεπτά συμμετοχής, όντας ο τρίτος σκόρερ, τρίτος ριμπάουντερ και τέταρτος μπλοκέρ της διοργάνωσης.

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ