EUROLEAGUE

Κιριλένκο: "Ήταν λάθος απόφαση να σταματήσει η επίθεση της Χίμκι"

Κιριλένκο: "Ήταν λάθος απόφαση να σταματήσει η επίθεση της Χίμκι"
RUSSIABASKET.RU

Όσα έγιναν στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης της Χίμκι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν έμειναν ασχολίαστα από τον Αντρέι Κιριλένκο, ο οποίος πήρε θέση υπέρ της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Αντρέι Κιριλένκο τοποθετήθηκε για όσα έγιναν στα τελευταία δευτερόλεπτα της τέταρτης αναμέτρησης της προημιτελικής σειράς της EuroLeague μεταξύ της Χίμκι και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τονίζοντας πως η απόφαση να σταματήσει η επίθεση της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν λανθασμένη.

Ο νυν πρόεδρος της ομοσπονδίας της Ρωσίας αναφέρθηκε στον... εμφύλιο μεταξύ της Χίμκι και της ΤΣΣΚΑ και δεν έκρυψε πως "όσον αφορά τα αποτελέσματα, σίγουρα θα ήθελα και πέμπτο παιχνίδι στη σειρά. Η Χίμκι έκανε τα πάντα γι αυτό".

Ο Αντρέι Κιριλένκο, όμως, τοποθετήθηκε και για όσα στο φινάλε του Game 4: "Η τελευταία απόφαση ήταν τρομερή. Δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη εκεί. Δεν ξέρω με ποιο τρόπο ο κριτής σταμάτησε το παιχνίδι. Δεν ξέρω ποιος έκανε το λάθος. Αλλά κατά τη γνώμη μου, ήταν λάθος απόφαση να σταματήσουν την επίθεση της Χίμκι. Είναι κρίμα για την Χίμκι, έπρεπε να κερδίσει το παιχνίδι. Θα ήθελα να μην υπάρχουν τέτοιες καταστάσεις. Είναι κρίμα που στην EuroLeague γίνονται τέτοια λάθη".

Θυμίζουμε πως η Χίμκι "φωνάζει" και για το νικητήριο , όπως αποδείχθηκε, καλάθι του Κόρι Χίγκινς, ενώ περιμένει να από την EuroLeague να πάρει θέση για τα παράπονά της .

Photo credits: russiabasket.ru

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ