EUROLEAGUE

Πρόβλημα με τους διαδρόμους στην Stark Arena

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÁÉÍÁË 4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / FINAL 4 / SEMIFINAL / FENERBAHCE - ZALGIRIS KAUNAS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÁÉÍÁË 4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / FINAL 4 / SEMIFINAL / FENERBAHCE - ZALGIRIS KAUNAS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στον τελικό της EuroLeague παρουσιάστηκε πρόβλημα με τους διαδρόμους της Stark Arena, οι οποίοι σε κάποιες περιπτώσεις ήταν γεμάτοι από φίλους της Φενέρμπαχτσε. Το επαναλαμβανόμενο σκηνικό και η επιλεκτική ευαισθησία.

Η EuroLeague ολοκληρώθηκε με τη Ρεάλ Μαδρίτης να φτάνει μέχρι το τέλος της διαδρομής και να κατακτά το βαρύτιμο τρόπαιο για δέκατη φορά στην ιστορία της, σε ένα γήπεδο που δεν ήταν ακριβώς... φιλόξενο. Οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε αποτέλεσαν τη συντριπτική πλειοψηφία μεταξύ αυτών που ταξίδεψαν στο Βελιγράδι για το Final Four, με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να νιώθει -σχεδόν- σαν στο σπίτι της, δεδομένης της αριθμητικής υπεροχής στις εξέδρες και της διαφοράς έντασης στα συνθήματα.

Κι από την άλλη, υπήρχε η Ρεάλ Μαδρίτης των περίπου τετρακοσίων φιλάθλων, που αποδείχθηκαν εξαιρετικά ήσυχοι. Μέσα στον γενικότερο... χαμό άλλωστε, ήταν αδύνατο να ακουστεί κάτι πέρα από τα τουρκικά συνθήματα.

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση πάντως ήταν το γεγονός πως στην τηλεοπτική μετάδοση, καθώς κυλούσαν τα λεπτά οι κεντρικές θύρες της Stark Arena (πίσω από τους δύο πάγκους) συγκέντρωσαν μεγαλύτερο αριθμό φιλάθλων από τον προβλεπόμενο. Δεν ήταν λίγοι οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε που -μέσα στο άγχος τους- μετακινήθηκαν, με αποτέλεσμα να γεμίσουν ασφυκτικά τα συγκεκριμένα κομμάτια του γηπέδου και να μην είναι ελεύθεροι οι διάδρομοι.

Κάτι στο οποίο η EuroLeague παρουσιάζεται εξαιρετικά ευαίσθητη τα τελευταία χρόνια. Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός Superfoods έχει τιμωρηθεί στο παρελθόν για αντίστοιχο ζήτημα στο ΟΑΚΑ (όπως αντίστοιχα κι άλλες ομάδες της διοργάνωσης), την ώρα που ανάλογο πρόβλημα με τους διαδρόμους εντοπίστηκε επίσης στον περσινό τελικό. Οι φίλοι της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ούτως ή άλλως ιδιαίτερα εκδηλωτικοί, ξεφεύγοντας σε κάποιες περιπτώσεις από την αυστηρή γραμμή της διοργάνωσης. Όχι μία, αλλά δύο φορές...

Την ίδια ώρα, στις διεθνείς διοργανώσεις ποδοσφαίρου ουδέποτε έχει δημιουργηθεί πρόβλημα για αντίστοιχα ζητήματα σε ό,τι αφορά στις θύρες των οργανωμένων οπαδών.

Πρόβλημα με τους διαδρόμους στην Stark Arena
Πρόβλημα με τους διαδρόμους στην Stark Arena
TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ