FIBA WORLD CUP

Με ΝBAers και παίκτες της EuroLeague στο τρίτο "παράθυρο η Γαλλία

Με ΝBAers και παίκτες της EuroLeague στο τρίτο "παράθυρο η Γαλλία

O Βενσάν Κολέ γνωστοποίησε τους 14 παίκτες που θα στελεχώσουν την αποστολή της εθνικής ομάδας της Γαλλίας στο τρίτο "παράθυρο" των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019 και στις κλήσεις του υπάρχει... άρωμα από το ΝΒΑ και την EuroLeague.

Ο Βενσάν Κολέ ανακοίνωσε τις κλήσεις του για το τρίτο και τελευταίο "παράθυρο" της α' φάσης των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019 και στις επιλογές του για τις αναμετρήσεις με την Βοσνία Ερζεγοβίνη (29/6) και Ρωσία (2/7) βρίσκονται παίκτες και που αγωνίζονται και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού.

Οι Νικολά Μπατούμ (Χόρνετς), Εβάν Φουρνιέ (Μάτζικ), Ρούντι Γκομπέρ (Τζαζ), Άντριου Αλμπισί (Ανδόρα), Φαμπιέν Κοζέρ (Ρεάλ Μαδρίτης), Νάντο Ντε Κολό (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Μπορίς Ντιό (Λεβαλουά), Μουστάφα Φολ (Μπουγιουκσεχίρ), Τομά Ερτέλ (Μπαρτσελόνα), Έντγουϊν Τζάκσον (Μπαρτσελόνα, Λουί Λαμπεϊρί (Στρασμπούρ), Πολ Λακόμπ (Μονακό), Ματίας Λεσόρ (Ερυθρός Αστέρας) και Βενσάν Πουαριέ (Μπασκόνια) αποτελούν τους 14 εκλεκτούς του Βενσάν Κολέ.

Επίσης, σε... ετοιμότητα θα είναι και οι Αξέλ Ζουλιέν (Ντιζόν), Λαχαού Κονάτ (Ναντέρ), Αλαΐν Κοφί (Ορτέζ) και Γιακούμπα Ουαταρά (Μονακό) για να καλύψουν οποιοδήποτε κενό προκύψει στην 14άδα της εθνικής Γαλλίας.

AP Photo/Bullit Marquez

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ