ΑΕΚ

Σάκοτα: "Δεν θέλαμε να γίνουμε ρεζίλι σε αυτό τον βαθμό"

CHAMPIONS LEAGUE / FINAL-4 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΜΟΥΡΘΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / FINAL-4 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΜΟΥΡΘΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε για την πνευματική ανετοιμότητα της ομάδας του, τη διαιτησία και τον Παναθηναϊκό, τον οποίο χαρακτήρισε φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ επέστρεψε στην ελληνική πραγματικότητα με βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό Superfoods , με τον Ντράγκαν Σάκοτα να στέκεται στο ψυχολογικό άδειασμα της ομάδας του, αλλά και... τη διαιτησία.

" Έπαιξαν δύο ομάδες που βρίσκονται σε δύο διαφορετικούς ρυθμούς. Ο Παναθηναϊκός είναι πιο φρέσκος με όρεξη να παίξει, η δική μας καμπύλη ενέργειας έχει φτάσει στο πάτωμα. Θέλουμε κάποιες μέρες και προπονήσεις να συνέλθουμε. Μπορούμε να κάνουμε κάποια καλή προπόνηση, αλλά όχι μόνο αυτό", δήλωσε αρχικά ο προπονητής της ΑΕΚ, για να προσθέσει:

" Κι η διαιτησία δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Η αποβολή του Μάικ Γκριν μάς χάλασε τα πάντα. Δεν θέλαμε να γίνουμε ρεζίλι σε αυτόν τον βαθμό. Τι να πω; Δεν υπάρχει σεβασμός από τους διαιτητές, κάτι που είναι μεγάλο θέμα έτσι κι αλλιώς εδώ και πολλά χρόνια. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλός και πιστεύω ότι είναι το πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα".

Από εκεί και πέρα, σημείωσε πως " σε οποιαδήποτε μεγάλη διοργάνωση δίνεις τουλάχιστον εφτά μέρες για να παίξεις άλλο παιχνίδι. Το 2002 θυμάμαι ότι ο Παναθηναϊκός μετά την Μπολόνια έχασε εδώ από τον Ολυμπιακό. Από τότε άλλαξαν αρκετά, αλλά για εμάς είναι σημαντικό ότι δεν είχαμε πολλά γκαρντ. Χάσαμε κι έναν, οπότε μετά τι να παίξουμε; Δεν μιλάω για φιλοδοξία νίκης, αλλά για να τελειώσουμε ένα παιχνίδι δίχως προβλήματα και τραυματισμούς".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ