ΑΕΚ

Σάκοτα: "Να μην δώσουμε στον Προμηθέα ελπίδα..."

BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντράγκαν Σάκοτα και ο Νίκος Γκίκας μίλησαν για τον αυριανό αγώνα (28/4, 19:00) της ΑΕΚ με τον Προμηθέα Πάτρας στο ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ και ο Προμηθέας ανοίγουν το Σάββατο (28/4, 19:00) την αυλαία της 24ης αγωνιστικής στη Stoiximan.gr Basket League, λόγω της διεξαγωγής του Final Four του Basketball Champions League στο ΟΑΚΑ από τις 4 έως τις 6 Μαΐου. Ένα παιχνίδι που ενδέχεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην κούρσα για την κατάκτηση της τρίτης και της τέταρτης θέσης, στην οποία εμπλέκονται ακόμα ο ΠΑΟΚ και το Λαύριο.

O Ντράγκαν Σάκοτα χαρακτήρισε το παιχνίδι " ντέρμπι" και τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή για να πάρει τη νίκη, μιλώντας στο σάιτ της ΑΕΚ...

" Έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς αύριο. Θα το χαρακτήριζα ντέρμπι. Ο Προμηθέας είναι μια επικίνδυνη ομάδα, που κυνηγάει την είσοδο του στην τετράδα του Πρωταθλήματος και έχει δείξει ότι μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στον οποιονδήποτε. Εμείς είχαμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε και να συγκεντρωθούμε αυτές τις ημέρες. Είναι πολύ σημαντικό το αυριανό ματς για όλη την ομάδα και αυτό προσπάθησα να περάσω στους παίκτες μου κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί, να μη δώσουμε στον αντίπαλο την ελπίδα, ότι μπορεί να διεκδικήσει κάτι και να πάρουμε τη νίκη".

Γκίκας: "Έτοιμοι για μάχη 40 λεπτών"

Για τον αυριανό αγώνα μίλησε και ο Νίκος Γκίκας στο προσωπικό του blog στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ. " Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας θεωρώ ότι έχουμε βρει έναν καλό ρυθμό, ενώ είναι πολύ σημαντικό και το ότι, πλέον, έχει μπει στο κλίμα και στην αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας μας και ο νεοαποκτηθείς Κέισι Πράδερ. Είμαστε έτοιμοι για μια μάχη διάρκειας 40 λεπτών. Τυχόν θετικό αποτέλεσμα θα σημαίνει πάρα πολλά για εμάς και για τους καινούργιους στόχους που έχουμε θέσει", δήλωσε αρχικά ο πόιντ γκαρντ του Προμηθέα.

" Γνωρίζουμε ότι ο βαθμός δυσκολίας της εν λόγω αναμέτρησης είναι πολύ υψηλός, όμως έχουμε δουλέψει σκληρά, έχουμε καλή ψυχολογία και θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί μέσα στο παρκέ. Θεωρώ ότι τα κλειδιά του αγώνα θα είναι η ένταση, η αθλητικότητα, η μαχητικότητα και η θέληση. Έχουμε δείξει ότι το θέλουμε πολύ, θέλουμε να βρεθούμε όσο το δυνατόν ψηλότερα γίνεται φέτος στην Stoiximan.gr BasketLeague. Σεβόμαστε την ΑΕΚ, όμως πάμε στο ΟΑΚΑ να κάνουμε το παιχνίδι μας και να διεκδικήσουμε αυτά που μας αναλογούν".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ