ΑΡΗΣ

Μπήκε ο Μποχωρίδης

Μπήκε ο Μποχωρίδης
EUROKINISSI

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στην κνήμη και τέθηκε στη διάθεση του Βαγγέλη Αγγέλου, ενώ οι Γιάννης Αθηναίου και Γκάρι Μπελ ακολούθησαν μέρος του προγράμματος του Άρη.

Η προετοιμασία του Άρη για την αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League με τον Πανιώνιο (5/5, 17:00) συνεχίστηκε την Δευτέρα (30/4) με μία προπόνηση στο Αλεξάνδρειο και ο Βαγγέλης Αγγέλου έσβησε από το απουσιολόγιό του το όνομα του Λευτέρη Μποχωρίδη,

Ο 24χρονος γκαρντ είχε χτυπήσει στην κνήμη στην φιλική αναμέτρηση με τον ΓΣΛ Φάρο (26/4) και τις τελευταίες ημέρες δεν ακολουθούσε το πρόγραμμα της ομάδας του. Ο Μποχωρίδης, όμως, την Δευτέρα (30/4) ανέβασε "στροφές", προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Βαγγέλη Αγγέλου για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο Αλεξάνδρειο (5/5, 17:00).

Ενθαρρυντικά, όμως, είναι και τα μηνύματα από τους Γιάννη Αθηναίου και Γκάρι Μπελ. Οι δύο παίκτες ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις στη γάμπα, αλλά την Δευτέρα (30/4) συμμετείχαν σε ένα μέρος της προπόνησης της ομάδας τους.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ