ΑΡΗΣ

Πληρωμές στον Άρη, διάστρεμμα ο Ντουβιέ

Πληρωμές στον Άρη, διάστρεμμα ο Ντουβιέ
EUROKINISSI

Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Πανιώνιος Βίκος Cola (5/5, 17:00) για την 24η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket Leagaue και η "κίτρινη" ΚΑΕ την Τετάρτη (2/5)προχώρησε σε πληρωμές προς τους παίκτες. Απρόοπτο με Ντουβιέ...

Η προετοιμασία του Άρη για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο Βίκος Cola (5/5, 17:00) έχει μπει στην τελική ευθεία και οι διοικούντες των "κίτρινων" φρόντισαν οι παίκτες της ομάδας τους να είναι απόλυτα προσηλωμένοι στο ματς της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League, καθώς προχώρησαν σε πληρωμές.

Η νέα διοίκηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης δεν έχει κρύψει πως μεταξύ άλλων θέλει να δημιουργήσει ένα κλίμα ασφάλειας για τους παίκτες και στο πλαίσιο αυτό την Τέταρτη (2/5) προχώρησε σε πληρωμές, ώστε οι "κίτρινοι" να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις τους εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου και να μένουν ανεπηρέαστοι από εξωαγωνιστικά ζητήματα.

Όσον αφορά την προετοιμασία του Άρη με για το ματς με τους "κυανέρυθρους", αυτή συνεχίστηκε με ένα απρόοπτο, καθώς ο Μπράις Ντουβιέ υπέστη διάστρεμμα στην ποδοκνημική και αποχώρησε από την προπόνηση της ομάδας του. Η συμμετοχή του 27χρονου πάουερ φόργουορντ στο παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής είναι αμφίβολη, ενώ οι Γιάννης Αθηναίου και Γκάρι Μπελ για ακόμη μία ημέρα ακολούθησαν μέρος του προγράμματος του Άρη. Στις τάξεις των "κίτρινων" πάντως υπάρχει αισιοδοξία για την συμμετοχή του Γιάννη Αθηναίου και του Γκαρι Μπελ στην αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ