ΑΡΗΣ

Το κάλεσμα του Παπαγεωργίου στον κόσμο του Άρη

Το κάλεσμα του Παπαγεωργίου στον κόσμο του Άρη

Ο Χάρης Παπαγεωργίου κάλεσε τους φίλους του Άρη να στηρίξουν δυναμικά τις προσπάθειες της αγαπημένης τους ομάδας στις αναμετρήσεις με τον Πανιώνιο (5/5) και το Ρέθυμνο (9/5) για την 24η και την 25η αγωνιστική αντίστοιχα της Stoiximan.gr Basket League.

Η κανονική διάρκεια της Stoiximan.gr Basket League μπαίνει στην τελική ευθεία, καθώς απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε και ο Χάρης Παπαγεωργίου ζήτησε από τους φίλους του Άρη να δώσουν δυναμικό "παρών" στα παιχνίδια με τον Πανιώνιο (5/5) και το Ρέθυμνο στο Αλεξάνδρειο για την 24η και την 25η αγωνιστική αντίστοιχα.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης παράλληλα υπενθύμισε τις καθημερινές προσπάθειες που κάνει η διοίκηση των "κίτρινων", ώστε να δημιουργήσουν ένα κλίμα σταθερότητας για τους παίκτες και τους προπονητές.

"Η διοίκηση της ομάδας μας βρίσκεται συνεχώς σε επαγρύπνηση, προσπαθώντας να επιλύσουμε κάθε πρόβλημα που προκύπτει αλλά και παλαιότερα δυσεπίλυτα ή και σε εκκρεμότητα θέματα. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα κλίμα ηρεμίας, ασφάλειας και σταθερότητας για τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία, έτσι ώστε απερίσπαστοι να επιδοθούν στα αγωνιστικά τους καθήκοντα.

Τις αμέσως επόμενες μέρες η ομάδα μας δίνει δυο πολύ σημαντικά εντός έδρας παιχνίδια και χρειάζεται τη συμπαράσταση των πολυάριθμων φίλων μας, έτσι ώστε να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μια δύσκολη χρονιά", δήλωσε ο Χάρης Παπαγεωργίου στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ