ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Λυκογιάννης: "Αποφάσεις θα παρθούν αφού μιλήσω με τη διοίκηση"

BASKET LEAGUE / ΚΟΛΟΣΣΟΣ - ΚΟΡΟΙΒΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΑΡΗΣ ΖΑΜΠΕΤΟΥΛΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΚΟΛΟΣΣΟΣ - ΚΟΡΟΙΒΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΑΡΗΣ ΖΑΜΠΕΤΟΥΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άρης Λυκογιάννης εξήγησε ότι δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η αποχώρησή του από τον πάγκο του Κολοσσού H Hotels, πριν μιλήσει με τη διοίκηση των "θαλασσί".

Μία εβδομάδα αφότου άνοιξε την πόρτα της εξόδου από το Βενετόκλειο , ο Άρης Λυκογιάννης παρουσιάστηκε πολύ πιο επιφυλακτικός αναφορικά με το μέλλον του. Κι αυτό γιατί εξήγησε πως ο Κολοσσός H Hotels αποτελεί προτεραιότητα για τον ίδιο σε ό,τι αφορά στην επόμενη σεζόν, πολύ απλά γιατί πρόκειται για την... οικογένειά του.

Λίγα λεπτά μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό Superfoods , που οριστικοποίησε το φινάλε της φετινής σεζόν για τους "θαλασσί", ο έμπειρος τεχνικός απάντησε σε ερώτηση για το αν μιλάμε για το τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο της ροδίτικης ομάδας:

" Δε νομίζω ότι μπορούμε να το πούμε αυτή τη στιγμή γιατί εκκρεμούν καθοριστικές συζητήσεις με τη διοίκηση. Όπως κάθε χρόνο που τελειώνει το συμβόλαιό σου, είσαι υποχρεωμένος να κοιτάξεις το μέλλον σου. Επειδή τέσσερα χρόνια η συγκεκριμένη διοίκηση μου έκανε την τιμή να είμαι προπονητής σε αυτή την ομάδα, δικαιωματικά οι όποιες αποφάσεις θα παρθούν αφού συζητήσω με τους ανθρώπους εδώ", σημείωσε σε πρώτο χρόνο στην κάμερα της ΕΡΤ για να προσθέσει:

" Όταν είσαι τέσσερα χρόνια σε μια ομάδα, από την επαγγελματική σχέση περάσαμε στη φιλική σχέση και τώρα έχουμε φτάσει στην οικογενειακή σχέση. Πρώτα λοιπόν μιλάς με την οικογένειά σου και στην πορεία πράττεις ό,τι καλύτερο για σένα ως επαγγελματίας. Πρέπει να τεθούν οι στόχοι, να δούμε ποιοι θα είναι και στη συνέχεια βλέπουμε".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ