ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Λυκογιάννης: "Έκλεισε ο κύκλος μου στον Κολοσσό, εκτός εάν..."

BASKET LEAGUE / ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άρης Λυκογιάννης τόνισε πως ο κύκλος του στον Κολοσσό H Hotels πιθανότατα κλείνει φέτος, αν δεν προκύψουν αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας και τους στόχους της ροδίτικης ομάδας.

Λίγο πριν από το ντέρμπι με τον Άρη, που θα κρίνει ποια ομάδα εκ των δύο θα πάρει το εισιτήριο για τα playoffs, ο Άρης Λυκογιάννης ρωτήθηκε για το μέλλον του στον πάγκο του Κολοσσού H Hotels. Δεν κρύφτηκε. Μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια, προαναγγέλλοντας την αποχώρησή του από τους "θαλασσί" σε περίπτωση που δεν αλλάξουν κάποια πράγματα στον ροδίτικο σύλλογο αναφορικά με τις κατευθύνσεις και τους στόχους.

" Νομίζω ότι αυτή είναι μια απάντηση που θα πρέπει να δώσει η ίδια η ομάδα. Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι ο κύκλος έχει κλείσει, αν η ομάδα αποφασίσει να πορευτεί με το ίδιο σκεπτικό, που δουλεύει όλα αυτά τα χρόνια. Ήταν χρόνια που έφεραν πράγματα και επιτυχίες, τα δεδομένα όμως δείχνουν ότι ο πήχης έχει ανέβει γιατί εμφανίζονται κι άλλες ομάδες με φιλοδοξίες και ισχυρά κίνητρα, που είναι καλά δομημένες οικονομικά. Κι η ομάδα εδώ πρέπει να αναθεωρήσει κάποια πράγματα. Από αυτό περισσότερο θα εξαρτηθούν οι δικές μου κινήσεις για το μέλλον", τόνισε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός λίγα λεπτά πριν από την έναρξη της τελευταίας αναμέτρησης για τη regular season με αντίπαλο τον Άρη.

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ