ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διαμαντόπουλος: "Τίποτα στην τύχη οι Αγγελόπουλοι"

Διαμαντόπουλος: "Τίποτα στην τύχη οι Αγγελόπουλοι"

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος ανέλυσε στην εκπομπή "Το 10 το κακό" του Sport24 Radio 103,3 την ανακοίνωση-δήλωση των αδελφών Αγγελόπουλων, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν ήρθε τυχαία, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι καλύφθηκε μέρος των οφειλών προς τους παίκτες.

Η ανακοίνωση των αδελφών Αγγελόπουλων ότι ο Ολυμπιακός είναι η κορυφαία ομάδα της 10ετίας είχε ως συνέπεια να εμφανιστούν διάφορα σενάρια σχετικά με τις σκέψεις τους για τους "ερυθρόλευκους". Το γεγονός αυτό οδήγησε τον Παντελή Διαμαντόπουλο στην απόφαση να δει "πίσω από τις γραμμές" αυτής της ανακοίνωσης, καθώς και να αποκαλύψει παράλληλα στον Sport24 Radio 103,3 ότι οι Ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού κάλυψαν μέρος των οφειλών που υπήρχαν προς τους παίκτες.

Συγκεκριμένα, ο διευθυντής του Sport24 Radio 103.3 τόνισε: " Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι δεν κάνουν τίποτα στην τύχη. Το μελετάνε πάρα πολύ πριν περάσουν σε οποιαδήποτε κίνηση ή ανακοίνωση. Χθες βγήκε μία ανακοίνωση-δήλωση απολογιστική για την 10ετία. Πιάνουν το ξεκίνημα του 2009 γιατί από τότε ανέλαβαν την ομάδα. Δ εν υπάρχουν πίσω γράμματα και πίσω σκέψεις. Δεν κάνουν τίποτα στην τύχη. Μπορεί να θέλουν να δουν την ζυγαριά, αντιδράσεις ή αν θα έχει το ΣΕΦ 5.000 κόσμο με τον Προμηθέα.

Αν υπάρχουν γρίφοι για κάποιους, υπάρχουν γρίφοι. Αν δεν υπάρχουν δεν υπάρχουν. Η συγκεκριμένη ανακοίνωση έχει το απολογιστικό κομμάτι και το μοίρασμα των συγχαρητηρίων σε όσους συνετέλεσαν στις επιτυχίες. Πολλοί μίλησαν για το timing ενόψει των playoffs. Τώρα όμως ολοκληρώθηκε η Ευρωλίγκα για αυτό το έκαναν τώρα".

Ακολούθως ο Παντελής Διαμαντόπουλος τόνισε: " Μπορεί οι αδελφοί Αγγελόπουλοι να μην αντέχουν άλλο να διαβάσουν διάφορα και να λένε... Ιδού η Ρόδος, Ιδού και το πήδημα. Δεν υπονοεί όμως αυτή η δήλωση ότι παραχωρούν τις μετοχές. Αν θέλουμε να δεχθούμε ότι υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο δεν είναι ανακοίνωση-δήλωση, αλλά ένα ξεκαθάρισμα αυτών που πέτυχε ο Ολυμπιακός".

Ο Διευθυντής του Sport24 Radio 103,3 φρόντισε ακολούθως να προσθέσει ότι οι Ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού κάλυψαν μέλος των οφειλών που υπήρχαν προς τους παίκτες , ενώ στάθηκε και στις οφειλές που έχουν άλλες ομάδες προς τους δικούς τους παίκτες: "Βγήκε ένα θέμα. Προς τιμήν του Ολυμπιακού δεν υπήρξε η παραμικρή αντίδραση. Πληρώθηκαν μέρος οι παίκτες των οφειλομένων, όταν υπάρχουν ομάδες που έχουν παίκτες με πολλούς μήνες απλήρωτους. Υπάρχουν ομάδες που γίνεται χαμός στις προπονήσεις τους".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ