ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ενοχλήσεις στη μέση για τον Ρόμπερτς

Ενοχλήσεις στη μέση για τον Ρόμπερτς
EUROKINISSI

Ο Μπράιαν Ρόμπερτς ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση κατά την διάρκεια της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Κύμη και την Πέμπτη (17/5) θα εκτιμηθεί η κατάστασή του.

Ο Ολυμπιακός στην πρώτη αναμέτρηση της προημιτελικής σειράς της Stoiximan.gr Basket League με την Κύμη προβλημάτισε με την εικόνα του , ενώ κατά την διάρκειά της ο Μπράιαν Ρόμπερτς ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση.

Ο Αμερικανός γκαρντ αγωνίστηκε μόλις για 12:17, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση, ενώ κατά την διάρκεια της αναμέτρησης και όσο ήταν στον πάγκο, έκανε διατάσεις. Ο Μπράιαν Ρόμπερτς θα εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο των "ερυθρολεύκων" και την Πέμπτη (17/5), όπως τόνισε και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου , θα υπάρχουν νεότερα για την κατάστασή του.

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς από την πλευρά του στα μισά της δεύτερης περιόδου δέχτηκε ένα χτύπημα στο πρόσωπο στην προσπάθειά του να διεκδικήσει την μπάλα, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να σπάσει ένα από τα δόντια του. Ο Λετονός γκαρντ πάντως στη συνέχεια επέστρεψε στο παρκέ και η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ