ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παίζει ο Ρόμπερτς με την Κύμη

Παίζει ο Ρόμπερτς με την Κύμη
EUROKLNISSI

O Μπράιαν Ρόμπερτς θα είναι στην διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου για τον δεύτερο αγώνα της προημιτελικής σειράς της Stoiximan.gr Basket League του Ολυμπιακού με την Κύμη (19/5, 18:00).

Η μίνι προετοιμασία του Ολυμπιακού για την δεύτερη αναμέτρηση της σειράς της α' φάσης των playoffs με την Κύμη ολοκληρώθηκε, χωρίς να παρουσιάστεί κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, ενώ στην διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλο θα είναι ο και ο Μπράιαν Ρόμπερτς.

Ο Αμερικανός γκαρντ στο παιχνίδι με την Κύμη στο ΣΕΦ υπέστη ένα "σφίξιμο" στη μέση, αλλά η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία και την Παρασκευή (18/5) έσβησε το όνομά του από το ιατρικό δελτίο της ομάδας του, στο οποίο παραμένουν σημειωμένα εκείνα του Νίκολα Μιλουτίνοβ, του Δημήτρη Αγραβάνη και του Κιμ Τιλί.

Η δωδεκάδα των "ερυθρολεύκων" σε σύγκριση με το πρώτο ματς της προημιτελικής σειράς θα παραμείνει ίδια, καθώς σε αυτή θα βρίσκονται οι Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Μπράιαν Ρόμπερτς, Μπόμπι Μπράουν, Βασίλης Τολιόπουλος, Γιάνις Στρέλνιεκς, Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Κάιλ Ουίλτζερ, Τζαμέλ ΜακΛίν και Γιώργος Μπόγρης.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κύμη θα επιδιώξει να τελειώσει την σειρά και συγχρόνως να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα από εκείνη που είχε στο παιχνίδι στο ΣΕΦ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ